3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

El gol més esperat

3a divisió. Kuku, cridat a ser un dels homes importants, va marcar a Ascó el primer gol amb el Sant Andreu després de superar una lesió i problemes burocràtics que li havien impedit jugar

Va ser, de ben segur, un dels fitxatges que més il·lusió va generar l’estiu passat entre l’afició del Sant Andreu. Mamadou Kanteh, més conegut com a Kuku, tornava a Catalunya després d’una aventura polonesa truncada per una inoportuna lesió. Qui més qui menys recordava la qualitat i perill que aquest davanter forjat al futbol més modest i descobert per Juanjo García havia aportat al Júpiter (17 gols en 24 partits en el curs 2015/16). El seu debut es va fer esperar, primer per culminar la recuperació de la lesió i, després, per problemes burocràtics; però en poques setmanes ja ha demostrat que serà un home important per a Mikel Azparren i diumenge es va estrenar marcant l’1-1 al camp de l’Ascó.

“El gol significa molt per a mi. És el primer que marco amb el Sant Andreu. En tenia moltes ganes i espero fer-ne molts més i ajudar l’equip”, explica Kuku, que, sense reforços oficials aquest gener, s’ha convertit en el gran fitxatge d’hivern per a Mikel Azparren. El tècnic quadribarrat, de seguida que l’ha tingut disponible, li ha donat l’alternativa. Suplent el dia del seu debut contra el Santfeliuenc, des de llavors ha estat titular en tots els partits –contra la Pobla de Mafumet, l’Espanyol B i l’Ascó–. I sembla que serà difícil moure’l de les alineacions.

“No esperava jugar tan ràpidament”, admet el futbolista, que entén que això vol dir que el tècnic confia en ell: “El mister em veu als entrenaments i creu que puc ser a l’onze; això significa molt per a mi i fa que vulgui oferir el màxim rendiment.” De moment, un primer gol gràcies en gran part a l’assistència de Josu, amb qui ja havia format un tàndem molt efectiu a la Verneda.

Kuku remarca que, des de la seva arribada al Narcís Sala, s’ha trobat molt a gust. “M’ha sorprès la gent, el grup que hi ha al vestidor i, sobretot, l’afició. M’han tractat molt bé. He estat temps lesionat i he tingut molt de suport dels jugadors i dels tècnics, i sobretot, del fisioterapeuta”, comenta. I això, assegura, ho vol recompensar al camp: “Espero demostrar que no s’han equivocat amb mi.”

Més enllà de la seva recuperació, el davanter es mostra confiat en les possibilitats de l’equip per lluitar per la fase d’ascens: “Fa uns quants partits que no guanyem però sabem que els resultats arribaran i espero que puguem fer la promoció. És el nostre objectiu i espero que es compleixi.”

Pel que fa a la seva experiència en la lliga polonesa, al Wigry Suwalki de la segona divisió, Kuku explica que va ser bona i només lamenta la lesió que li va tallar la progressió. “Vaig anar a Polònia per la categoria, perquè el club es va interessar en mi i per canviar d’aires. A més, volia veure si podia fer eclosió com a jugador”, conclou, concentrat ara ja en la seva nova etapa a Catalunya.

Espero demostrar que no s’han equivocat amb mi. El gol va ser molt important per a mi
Kuku Kanteh
davanter del sant andreu
No m’esperava jugar tan ràpidament, però el ‘mister’ em veu entrenar i creu en mi i fa que jo vulgui donar el màxim
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)