Nàstic

futbol

Nàstic

Per triar i remenar

Nàstic. Amb l’arribada de Javi Márquez, Matilla i Fali en el mercat d’hivern i la recuperació de Tejera, Nano Rivas té moltes alternatives per al mig del camp. Gaztañaga, primer damnificat

El mercat d’hivern ha servit per reforçar de manera substancial la plantilla del Nàstic, especialment el mig del camp. Amb l’arribada de Javi Márquez, Javi Matilla i Fali s’ha ampliat la nòmina de migcampistes, de manera que Nano Rivas en té per triar i remenar. A més, en el segon partit a la banqueta grana, diumenge al migdia a Albacete, podrà disposar de Sergio Tejera, recuperat de la lesió que l’ha tingut dos mesos de baixa i abans de la qual era intocable a la medul·lar.

Així, són set els futbolistes a disposició de Rivas per a les dues o tres posicions –en funció de l’esquema que triï– del mig del camp. Dissabte passat, en l’estrena contra el Cadis (0-0), l’entrenador de Ciudad Real va disposar un 4-3-3, amb Fali de pivot defensiu i Javi Márquez i Maikel Mesa de perfil més creatiu, davant seu. De tota manera, en la seva anterior etapa com a primer entrenador del Nàstic –els tres últims partits de la temporada passada–, Rivas va utilitzar el doble pivot, de manera que no es pot descartar que el posi en pràctica si li convé. Per al mig del camp també compta amb Sergio Tejera, un altre futbolista de construcció de joc; Javi Matilla, que dona més equilibri, i Juan Muñiz i Jon Gaztañaga, que podrien tenir un paper més secundari. L’asturià ja va estar a punt de marxar en el mercat d’hivern, tot i que al gener es va reivindicar amb bons partits, mentre que el basc, titular habitual fins ara, ha estat el primer damnificat per l’arribada de reforços al mig del camp, ja que es va quedar fora de la convocatòria contra el Cadis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)