Territorial

El bon moment del futbol gironí es vestirà de gala

Federació. La Federació Catalana de Futbol celebrarà el 25 de maig la Gala del Futbol Gironí, on estaran convidats tots els clubs i els millors futbolistes de la demarcació

La Federació Catalana de Futbol, i en concret la delegació de Girona, volen celebrar la bona salut del futbol de la demarcació en totes les categories. Per fer-ho, la federació ha apostat per organitzar la Gala del Futbol Gironí, que se celebrarà la nit del divendres 25 de maig al restaurant Mas Solà de Santa Coloma de Farners –una setmana després que la lliga de primera divisió arribi a la fi–. En l’acte –que, si tot va segons el previst, se celebrarà cada dos anys– hi estaran convidats els membres de tots els clubs de futbol de la demarcació, que en breu rebran tota la informació necessària per inscriure-s’hi i confirmar-hi la seva assistència –s’espera arribar a uns 400 assistents–. A banda dels clubs, a la gala també hi seran presents entrenadors, àrbitres i els millors futbolistes gironins, i és que un dels actes principals serà el reconeixement a tots aquells jugadors que actualment estan competint a primera divisió, sigui al país que sigui d’arreu del món.

Una nit de premis

Tal com la FCF fa en la Gala de les Estrelles en l’àmbit nacional, en la Gala del Futbol Gironí es premiaran els futbolistes de la demarcació més destacats de la temporada. En total, es repartiran vuit premis: millor jugador, millor jugadora, millor àrbitre, jugador amb més projecció, jugadors amb més projecció, millor jugada, millor parada i millor gol. En aquests tres últims premis tots els clubs podran presentar els seus candidats enviant el vídeo –a partir d’una data que encara no està establerta– a través del portal del federat a la FCF, que farà la selecció dels millors que es proposaran a votació popular. A més, també es lliurarà el premi Gironí d’Or, que s’entregarà a algun personatge destacat per la seva contribució al món del futbol gironí al llarg de diversos anys.

EN L’ELIT

Es reconeixeran els jugadors de la demarcació que juguin en una màxima categoria

GLOBAL

Els clubs poden proposar els candidats a millor gol, millor parada i millor jugada

MÀXIMA PRESÈNCIA

Tots els clubs estan convidats a la gala, que se celebrarà cada dues temporades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)