3a divisió FEF

El Palamós busca la proesa contra el líder

3a divisió. Els de Pitu Batlle somien aconseguir a casa el primer triomf de la segona volta i ser els primers a derrotar l’Espanyol B (12 h)

El Palamós va sortir del descens diumenge passat amb l’empat a la Pobla, però continua flirtejant amb el descens i no pot deixar escapar més punts a casa. El problema és que avui visita el municipal l’Espanyol B, que domina amb mà de ferro la lliga –19 victòries i 5 empats–. L’únic que pot generar optimisme és que els blanc-i-blaus encadenen per primer cop dues jornades sense guanyar. “Som conscients dels números que presenta l’Espanyol B i del fet que estan per sobre del nivell de la resta d’equips, però nosaltres hem d’anar a la nostra i intentar sumar la primera victòria que ens reforci psicològicament, ja que l’equip està oferint un bon nivell en els partits de la segona volta, però malauradament només hem sumat d’un en un i ja toca fer-ho de tres en tres”, valora el tècnic, Pitu Batlle. El tècnic tindrà avui la baixa del porter Àlex Campos, que es va lesionar en els últims minuts del seu debut a la Pobla, i d’Uri Vila. En canvi, Batlle recupera respecte a l’últim partit Sergio García, que estava sancionat, i els lesionats Lluc i Medina –tots tres tenen possibilitats de ser titulars–. S’espera un gran ambient, i és que cada soci pot portar gratis un acompanyant.

LA PRÈVIA

L’Espanyol B està per sobre de la resta d’equips, però hem d’anar a la nostra i intentar guanyar
Pitu Batlle
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)