Reus

Menys pes a la motxilla

Reus. La victòria clara contra el Llorca va alliberar de pressió l’equip roig-i-negre, que visita un dels rivals de la zona alta, l’Osasuna, que només ha guanyat cinc dels tretze partits a El Sadar

El Reus es va treure un pes de sobre després de derrotar de manera clara el Llorca, ja que necessitava una victòria al seu estadi, on és conscient que s’ha de fer fort per sobreviure a la categoria, i perquè va marcar tres gols en un partit per primera vegada a segona A, bàsic per fer créixer una autoestima tocada per la falta d’efectivitat en atac. Així, més alliberat, el Reus visita aquesta tarda un dels escenaris imponents de la lliga, el de l’Osasuna (16.00 h). Malgrat això i que està a la zona de fase d’ascens, l’equip navarrès no aconsegueix fer-se fort al seu estadi, on només ha guanyat cinc dels tretze partits que hi ha disputat. L’Osasuna ha demostrat en diverses fases del campionat que és un dels ferms candidats a l’ascens, però li falta regularitat per confirmar-ho. El seu tècnic, Diego Martínez, va fer ahir una crida al suport de la seva afició i a la concentració dels seus jugadors davant un moment “importantíssim” de la temporada. L’equip de Pamplona saben que ara han de consolidar-se entre els primers classificats. Martínez considera el Reus un equip competitiu i és conscient que no li poden deixar tenir la pilota perquè s’hi sent còmode.

López Garai admet que davant tindran un rival amb una plantilla “espectacular”, però assegura que el seu equip sortirà a buscar la victòria i serà atrevit. “Per guanyar aquest tipus de partits ho has de fer tot pràcticament perfecte, perquè és un equip que té molts recursos i sempre et pot sorprendre. L’Osasuna ens exigirà la nostra màxima versió”, avisa el tècnic del Reus, que molt probablement mantindrà l’esquema i els noms de la victòria contra el Llorca, que admet que els ha permès treballar aquesta setmana amb més positivisme.

LA PRÈVIA

L’Osasuna té una plantilla espectacular i és molt perillós, però espero un Reus atrevit i que demostri que es vol emportar els tres punts
Aritz López Garai
entrenador del reus
Estem en un moment molt important de la temporada i tots, l’equip i l’afició, hem de ser conscients del repte que tenim
Diego Martínez
entrenador de l’osasuna

David Haro, baixa per un esquinç

No hi ha manera que el Reus faci net amb les lesions. Tot i que últimament Aritz López Garai ha pogut recuperar futbolistes com ara Vítor Silva, Miramón, Querol i Guzzo, que han estat absents un temps prolongat, el tècnic va explicar ahir que David Haro es perdrà el partit d’aquesta tarda per culpa d’un esquinç en un turmell, de manera que seran dues les baixes de l’equip roig-i-negre, inclòs Ricardo Vaz, lesionat de llarga durada. Malgrat tot, López Garai està content per tenir més futbolistes disponibles del que ha estat acostumat fins ara. L’Osasuna, per la seva banda, només té la baixa per al partit d’aquesta tarda del davanter Xisco Jiménez, afectat per una lesió muscular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)