Reus

Maldecap per suplir Vítor

Reus. La baixa del talentós mitjapunta portuguès obre una incògnita que López Garai vol resoldre en funció del matís que vulgui donar a l’equip: més defensiu o més ofensiu

Deu partits consecutius en què Vítor Silva ha encadenat deu titularitats i deu jornades en les quals López Garai ha estat segur amb la seva alineació. Però l’absència del mitjapunta portuguès li obre una sèrie d’incògnites que el tècnic haurà de solucionar amb partits transcendentals per a la permanència com el que disputarà demà contra el Sevilla Atlético (18 h) o el de la setmana que ve contra la Cultural Leonesa.

Serà important la decisió que prengui Garai perquè d’aquesta decisió dependrà el to que agafi l’equip: si opta per Tito, l’equip tindrà un to més defensiu; en canvi, si opta per Carbonell, el partit demanarà més la pilota per als roig-i-negres. “Tinc dubtes”, reconeixia López Garai a 48 hores del xoc contra el Sevilla: “Ara he de pensar perquè cada partit segurament ens demanarà alguna cosa diferent per al mig del camp. Depèn de quin jugador triï, el matís més defensiu o més ofensiu pot canviar.” El tècnic lamenta profundament la baixa de Silva (en principi per a un mes) per culpa d’un esquinç de segon grau en el lligament del genoll: “La lesió és sensible per a nosaltres per tot el que ens donava tant dins com fora del camp.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)