2a divisió FEF

L’hora de ser valents

2a divisió B. El Peralada rep la visita de l’Hèrcules (12 h) tocat per les baixes, però amb l’objectiu de guanyar per segona jornada seguida a casa i mantenir-se fora de la zona de perill

El Peralada vol encadenar avui la quarta victòria com a local i la segona en només una setmana per convertir-se en el tercer equip que suma el sis de sis en jornades consecutives a casa –el Cornellà i el Vila-real B ja ho van fer–. L’Hèrcules, vuitè classificat, serà l’escull dels xampanyers aquest migdia (12 h). “Sumar sis punts seguits a casa és molt complicat en totes les categories i el fet de tenir un rival tan i tan exigent ho complica encara més. L’Hèrcules és un dels quatre o cinc millors equips de la categoria, amb jugadors molt bons que han de lluitar per l’ascens”, valora Chicho, el tècnic del Peralada.

El conjunt alacantí arriba en una bona dinàmica a Peralada, després de sis jornades consecutives sense perdre i sense haver encaixat ni un gol en els últims quatre partits. “És un equip amb una solidesa defensiva impressionant. Als rivals sempre els costa molt crear perill i només tenen una o dues ocasions per partit, de manera que haurem de tenir les idees clares en atac i estar atents en defensa per intentar rendibilitzar el gol que puguem fer”, analitza el tècnic.

Canvi de dibuix?

Per al partit d’avui Chicho tindrà les baixes per sanció de Maxi i Carbonell, a més del lesionat Montes i el dubte d’Andzouana. “Són baixes importants, però espero la millor versió de l’equip ja que quan les coses es posen difícils toca fer un pas endavant”, assegura Chicho. L’absència de laterals –només disposa d’Álamo– pot portar el tècnic a jugar amb un sistema de tres centrals i dos carrilers, tot i saber que “l’equip se sent més còmode i rendeix més amb el 4-4-2”.

LA PRÈVIA

L’Hèrcules és un dels quatre o cinc millors equips de la categoria, amb una solidesa defensiva impressionant, que concedeix poc
Haurem de tenir les idees clares en atac i estar atents en defensa per intentar rendibilitzar el gol
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del Peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)