2a divisió FEF

Una dinàmica preocupant

2a divisió B. El Llagostera enllaça la tercera derrota a Elx i ja té la salvació a 4 punts. El partit es va decidir amb un gol en pròpia porteria de Viale (51’) i un altre de Nino (72’) i Leo va ser expulsat

elx 2 llagostera 0

ELX:José Juan, Tekio, Neyder, Verdú, Manu, Manu Sánchez, Javi Flores (Nino, 62’), Provencio (Jony Ñíguez, 83’), Ivan Sánchez, Collantes (Josan, 37’) i Benja.LLAGOSTERA:Marcos, Chica (Pitu, 65’), Lucas Viale (Colorado, 65’), Pau Bosch (Esteban, 76’), Fuster, Carbó, Leo, Eizmendi, Guichón, Pablo i Gabarre.GOLS:1-0 (51’) Lucas Viale, en pròpia porteria. 2-0 (72’) Nino.ÀRBITRE:Campos Salinas.T.G.:Al local Manu i als visitants Lucas Viale, Pablo Sánchez, Facundo Guichón i Pau Bosch.T.V.:Vermella directa al visitant Leo Ramírez (93’).

Nova derrota del Llagostera, la tercera de consecutiva, aquesta vegada al camp de l’Elx (2-0), en un partit en què els llagosterencs no van estar gens fins i que es va decidir amb un gol en pròpia porteria de Lucas Viale (51’) i un altre gol de Nino (72’). La resta de resultats de la jornada tampoc van acompanyar i els gironins ja tenen la zona de permanència a quatre punts per sobre –la plaça de promoció de descens està a dos–, una situació que ja comença a ser més que preocupant.

El Llagostera va agafar la iniciativa els primers minuts, tot i que l’Elx, que ahir estrenava el tercer entrenador del curs –José Rojo, Pacheta–, no va tardar a guanyar control de la pilota i presència en atac. Tot i així, les aproximacions locals no tenien excessiu perill, com tampoc les llagosterenques, que també ho intentaven al contraatac. Collantes, de falta, va inquietar la porteria defensada per Marcos amb un xut que va sortir fregant el pal, abans que Provencio, l’exjugador del Llagostera Benja i Javi Flores també ho intentessin sense èxit. Els gironins cada vegada estaven més aculats al darrere, molt exigits per la insistència de l’Elx, que ho tornava a provar amb un cop de cap de Provencio abans que l’àrbitre xiulés la mitja part.

Leo i Pau, baixes per l’Olot

Després de la represa, el partit va continuar amb la mateixa tònica, fins que, ben aviat, va arribar l’1-0 de l’Elx amb un gol en pròpia porteria de Lucas Viale (51’). El gol va fer molt de mal al Llagostera, que semblava tocat de mort. L’Elx, per la seva banda, continuava atacant tot buscant ampliar distàncies, mentre que Òscar Álvarez decidia moure la banqueta per buscar una reacció en atac. Pitu i Colorado van entrar al camp en detriment de Viale i Chica, però ni els canvis ni l’aposta de quedar-se amb tres defenses van fer reaccionar els visitants.

Qualsevol esperança llagosterenca va quedar dissipada amb el 2-0, obra del veterà Nino, que feia poc que havia entrat al terreny de joc i va aprofitar una passada de Benja per definir (72’). En el tram final, l’Elx va poder ampliar distàncies, però, finalment, el marcador ja no es va moure més al Martínez Valero, amb els locals eufòrics per la victòria i els gironins que van tornar cap a casa amb la cua entre les cames.

El derbi gironí de diumenge vinent contra l’Olot (a les 12 h al municipal llagosterenc) es preveu calent. Uun partit que no podran jugar Leo Ramírez, que ahir va ser expulsat en el temps afegit amb vermella directa, ni Pau Bosch, que va veure la cinquena targeta groga.

ELS VESTIDORS

La sensació és dolenta. No hem sumat cap punt, hem fet un gol en pròpia porteria, ens han expulsat un jugador i estem en descens
Després de l’1-0, ens hem obert i l’Elx, amb els jugadors que té, ens ha acabat de matar
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera

Retorn de Pitu després de la lesió al bessó

Després de cinc partits sense jugar per culpa d’una llarga lesió al bessó –amb recaiguda entremig en un entrenament–, Pitu Comadevall va tornar, ahir, als terrenys de joc disputant els últims 25 minuts al camp de l’Elx. El migcampista saltenc, però, no va poder evitar la derrota del seu equip, com tampoc van poder Álex Colorado i Esteban, els altres dos canvis fets per l’entrenador, Òscar Álvarez. Un partit per oblidar del Llagostera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)