Reus

El líder, encallat

Reus. L’Osca visitarà diumenge l’equip roig-i-negre en el seu pitjor moment, després d’haver guanyat un dels darrers nou punts. Malgrat això, els aragonesos mantenen un bon marge de punts

L’estadi del Reus viurà diumenge al vespre un dels partits atractius de la jornada, la visita del líder, l’Osca. L’equip aragonès comanda amb mà de ferro la classificació des de mitjan primera volta, però ara no està en el seu millor moment. De fet, travessa la pitjor ratxa del curs i només ha guanyat un punt les darreres tres jornades, amb derrotes a Valladolid (3-2) i Vallecas (3-2) i empat a El Alcoraz contra l’Almeria diumenge passat (2-2). Malgrat això, l’equip entrenat per Joan Francesc Ferrer Rubi manté encara un bon marge de punts, cinc respecte del segon classificat, el Rayo, i set respecte del tercer, el Granada. A Osca, però, són conscients que han de tallar la mala dinàmica per no perdre l’avantatge guanyada en una trajectòria marcada per la regularitat, la solidesa i l’efectivitat dels seus millor jugadors ofensius, Melero, que serà baixa per sanció, i Cucho Hernández.

El Reus, que ahir va derrotar el BIT xinès en un amistós (4-0), buscarà la tercera victòria seguida a casa. Les altres dues, contra els dos darrers classificats, el Llorca i el Sevilla Atlético, li van permetre de posar distància respecte de la zona de descens, però la derrota de dissabte passat al camp de la Cultural, que és l’equip que precisament ocupa la primera plaça de descens, va fer que perdés una gran oportunitat per deixar mig enllestida la permanència. Ara són cinc dels punts que separen el Reus de l’equip de Lleó, que aquest cap de setmana té un partit molt complicat al terreny de joc de l’Sporting, que ha guanyat tres dels darrers quatre partits i és cinquè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)