Girona

“La força del Girona rau en el grup”

Seedorf. El tècnic del Deportivo es mostra satisfet amb el creixement en defensa del seu equip i espera que en atac també arribi la millora

El tècnic del Deportivo, Clarence Seedorf, va elogiar la temporada que està fent el Girona i, sobretot, va voler remarcar el bloc que ha aconseguit formar Pablo Machín: “El més important en un equip és tenir força com a bloc, i el Girona ho sap fer molt bé. A més, és un equip que juga d’una manera peculiar, i això li està donant un gran rendiment.” Seedorf va comentar que el 3-4-2-1 que utilitzen els gironins, no li és desconegut del tot, ja que a Itàlia, on va jugar molts anys, “diversos equips l’utilitzen”.

Pel que fa al Deportivo, que encara no ha guanyat amb Seedorf a la banqueta, el tècnic holandès va explicar que li va agradar la tasca defensiva que els seus futbolistes van fer contra l’Eibar: “Ens falta gol, i el vam marcar en l’últim partit. Estic segur que ens desbloquejarem en aquest aspecte, i els bons resultats acabaran arribant. Cada cop som més conscients de les nostres capacitats”, va dir.

EL RIVAL

“Cal tenir molt respecte pel que ha fet el Girona en els últims anys”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)