Girona

Redefinint les primes

Nou horitzó. Amb l’equip mirant cap a Europa, els capitans negocien els incentius per objectius i l’entrenador reconeix els seus mèrits

Abans de començar l’entrenament, i durant la part inicial oberta als mitjans de comunicació, els capitans del Girona van estar una bona estona reunits amb l’entrenador, a la mateixa gespa del camp annex de Montilivi. “Les coses que es parlen, tampoc és qüestió de fer-les públiques. M’havien de comunicar un sentiment que tenien ells i ja està”, va dir el tècnic a la sala de premsa. En qualsevol cas, la conversa arriba en plenes negociacions entre la plantilla i el club per pactar les primes per objectius. Uns incentius redefinits arran del nou horitzó que s’ha obert, amb la permanència assegurada i l’accés a posicions europees com a objectiu, un fet impensable a principi de temporada.

Machín va reconèixer que els jugadors estan parlant de les primes amb el club i els va donar un cop de mà, amb un missatge de reconeixement als seus mèrits. “Ja estava més o menys clara la de la permanència, perquè era l’objectiu. Ara, el fet que ho estiguin fent tan bé torna a obrir les portes, com és la d’intentar lluitar per una plaça en l’Europa League. Ells segur que tenen merescut aquest premi, i el club segur que ho tindrà en compte.” El tècnic va continuar: “El club sempre ha estat generós. Si no es pot tenir un sou gaire alt, quan rendeixes bé, el club sempre ha estat disposat a reconèixer-ho. I no tinc cap dubte que així serà també”, va sentenciar l’entrenador.

PABLO MACHÍN

“Els jugadors tenen merescut el premi i el club sempre ha estat generós”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)