2a divisió FEF

Un derbi que pot decidir

Màxima tensió. El Llagostera i l’Olot, rivals directes en la lluita per la salvació, s’enfronten al municipal llagosterenc (12.00 h) en un duel gironí carregat d’al·licients a cada bàndol

Avui es viurà un partidàs al municipal llagosterenc entre el Llagostera i l’Olot (a les 12 del migdia), un duel gironí entre dos rivals directes en la lluita per la permanència que pot decidir moltes coses de cara al futur. Els dos conjunts arriben a la transcendental cita en dinàmiques ben diferents, i és que mentre que l’Olot ha tingut una espectacular revifada des de l’arribada de Raúl Garrido a la banqueta (24 punts dels últims 42 possibles), que l’ha fet sortir de la zona de descens –els garrotxins són catorzens amb 33 punts– el Llagostera (17è amb 29) viu un dels pitjors moments del curs enllaçant tres derrotes que l’han deixat a quatre punts per sota de la zona de permanència –i a dos de la plaça de promoció de descens–. És per això que els llagosterencs, amb l’aigua al coll, no es poden permetre més errors, sobretot a casa, on acumulen un nefast bagatge de 12 punts en 14 partits, la mateixa puntuació que ha aconseguit l’Olot a domicili aquesta temporada

En joc també l’‘average’

L’enfrontament d’anada al municipal d’Olot va acabar amb 1-2 favorable als llagosterencs, que vencent ho veurien tot des d’una perspectiva més positiva. A part de restar tres punts amb la permanència i quedar-se a només un de l’objectiu, els d’Òscar Álvarez guanyarien el goal average particular amb els garrotxins, un element clau en cas d’empat a punts al final de temporada. L’Olot no es fia ni del contrincant, ni del terreny de joc de reduïdes condicions, i és que la intensitat i les disputes estan assegurades. L’equip que jugui amb més claredat d’idees i defensi amb més seguretat –els de Garrido han encaixat només dues dianes en els últims set partits– tindrà molt de guanyat.

Per al partit d’avui el Llagostera tindrà les baixes dels sancionats Pau Bosch i Leo Ramírez, mentre que l’Olot no podrà disposar de Jordi Masó, també sancionat.

TOCATS

El Llagostera arriba al duel en descens i després de perdre els tres darrers partits

TREUEN EL CAP

L’Olot, en clara línia ascendent, està fora de perill però molt a prop de l’abisme

LA DADA

12
punts
en 14 partits a casa ha sumat el Llagostera –el segon que menys–, els mateixos que l’Olot a fora

L’ÚLTIM DUEL

1-2
és el resultat
de la 1a volta. Marc Mas va marcar per l’Olot i Leo (de penal) i Gabarre pels visitants
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)