Girona

El Deportivo també sucumbeix a Montilivi

1a divisió. El Girona encadena la sisena victòria a casa gràcies als gols de Stuani i Juanpe en jugades d’estratègia i se situa sisè en la classificació (2-0)

El Girona continua en estat de gràcia després de superar el Deportivo en un partit amb poques ocasions de gol que els de Pablo Machín s’han endut gràcies a dos gols a pilota aturada obra de Stuani i Juanpe (2-0).

Els gironins han sabut portar el control del partit contra un conjunt gallec amb moltes urgències i han esperat el seu moment, que ha arribat en la primera ocasió del partit (22’). Bernardo ha rematat una falta centrada per Granell i Stuani ha aprofitat el rebot de l’aturada de Rubén per marcar a plaer i obrir el marcador. El Deportivo ha intentat reaccionar, però el Girona poc a poc ha anat calmant el partit i ha donat el cop de gràcia en la represa. En una falta calcada a la del primer gol Granell ha tornat a penjar la pilota a l’àrea i en aquesta ocasió el remat de cap de Juanpe ha acabat fent pujar el 2-0 en el marcador.

Amb el 2-0 el Girona ha controlat el partit amb força tranquil·litat per assegurar-se la sisena victòria consecutiva a Montilivi i situar-se sisè en la classificació a dos punts del cinquè, el Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)