Girona

PERE PEÑA

CANTAUTOR

“Vaig gaudir del partit a Montilivi”

“Tenen un llenguatge dur i directe. El nostre és més pensat i reflexiu”

“M’estimo la meva terra”

A Madrid està tot distorsionat i tot és violent. La majoria de la gent no té la més petita idea de què passa a Catalunya

Pere Peña (Girona, 1983) fa dos anys que viu a Madrid. El cantautor, conegut artísticament com a Margot, va anar a la capital espanyola per enregistrar-hi el seu primer disc, Noches de gloria. Des d’allà no es perd res de l’actualitat de Catalunya, a més dels passos del Barça i el Girona a primera.

A Madrid per feina?
Sí. Soc músic i em dedico a l’art. Madrid és la capital i sempre hi ha més portes on trucar i més camins per triar.
Com defineix el seu estil de música?
Pop-rock. Un rock-and-roll apopat.
Està al cas de la trajectòria del Girona per la primera divisió?
Sí, el segueixo. El Girona-Madrid de la primera volta el vaig veure i en vaig gaudir. A més, com que la meva companya és gallega vaig veure el darrer partit contra el Deportivo. Vaig veient els partits que puc.
Orgullós de l’equip de la seva ciutat i de Girona en general?
Ho passejo amb molt d’orgull. He fet venir la meva companya moltes vegades a Girona i sap que vull tornar a la meva ciutat o a l’Empordà. M’estimo la meva terra i n’estic orgullós sempre.
Podrà veure el partit?
No podré veure’l en directe per motius de feina. Toco dissabte a Segòvia, però diumenge estaré en un rodatge d’uns videoclips per a una gent. Forma part del negoci.
Del partit d’anada devia caure alguna broma a algun amic del Madrid?
Sí. El vaig veure a un bar de Vallecas. Hi havia dos avis i un aficionat del Madrid semblant a Roncero [riu]. Els comentaris tothom es pot imaginar quins eren. El tema de la independència, Puigdemont, etc. eren els més habituals. A Madrid està tot distorsionat i tot és violent. La majoria de la gent que viu a Madrid no té la més petita idea de què passa a Catalunya.
Nota aquesta distorsió en el dia a dia?
M’agrada escoltar la ràdio. Als matins poso RAC 1 i a la tarda Onda Cero o la SER. A Madrid són agressius. Tenen un llenguatge molt dur i directe. El nostre és més pensat i reflexiu.
A Madrid, s’hi viu bé?
És una ciutat molt cara i competitiva. Amb el pas del temps, Madrid et va donant oportunitats, però és una gran ciutat i tothom va a la seva. Hi ha molts interessos i s’ha d’anar amb atenció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)