3a divisió FEF

futbol

3a divisió

Ressorgiment per a la fe

3a divisió. El Granollers ha reaccionat amb el canvi d’entrenador i ha sortit de la zona de descens després de setze jornades

Després de setze jornades en l’agonia d’ocupar posicions de descens, el Granollers va sortir diumenge passat d’aquesta zona gràcies al triomf contra el Vilassar. El conjunt vallesà, de fet, viu el seu millor moment i encadena quatre jornades invicte (10 punts de 12), fet que li ha permès superar el Palamós en la classificació. L’efecte del canvi de tècnic ja es nota. I és que després de sumar el 24% de punts possibles amb Albert Càmara a la banqueta, l’equip granollerí ha obtingut el 42% de punts amb Jose Solivelles. El tècnic, doncs, està content com un gínjol. “Estem satisfets i tranquils de veure com guanyem, hem capgirat la situació jugant sempre de la mateixa manera i fent les coses bé”, diu Solivelles, que recorda que tot té un procés: “Quan vam arribar vam fer molts canvis a l’equip i es va treballar com si féssim una minipretemporada. Tot requereix temps, els resultats no arriben de manera immediata.” Ara, la gran fita de l’entrenador del Granollers és mantenir-se per sobre del Palamós: “Aquest és l’objectiu principal i soc optimista, ja que l’equip ha guanyat consistència. Això sí, seria bàsic mirar d’aconseguir un coixí de quatre punts, ja que això ens donaria un petit marge d’error.”

LA FRASE

Estic content per veure com guanyem: sempre de la mateixa manera. Tot plegat ha estat un procés
Jose Solivelles
ENTRENADOR DEL GRANOLLERS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.