Girona

Planten cara al Bernabéu

El Girona cau al camp del Madrid en un partit boig i amb nou gols (6-3). Cristiano Ronaldo ha fet un ‘pòquer’ de gols, mentre que Stuani (2) i Juanpe han marcat les tres dianes del conjunt gironí

El Girona ha caigut al Bernabéu per 6-3 en un partit que quedarà per a la història, un duel intens i boig que ha tingut fins a nou gols. Cristiano Ronaldo, amb un pòquer de gols, Lucas i Bale han estat els golejadors blancs, mentre que Stuani (2) i Juanpe han marcat els tres gols del conjunt gironí. Tot i la derrota al feu madridista el Girona ha fet un bon paper i continuarà en la setena posició de la taula classificatòria.

El Madrid s’ha avançat molt aviat en el marcador amb un gol de Cristiano Ronaldo tot just al minut 11 de joc, una jugada en la qual el portuguès ha aprofitat una assistència de Kroos per superar el porter Bounou. Després de la patacada el Girona ha intentat reaccionar amb dues bones oportunitats de Portu que no han entrat per ben poc, abans que Stuani empatés el partit amb un gran gol de cap després d’una falta lateral servida per Granell (29’).

Només començar la segona meitat el Madrid s’ha tornat a avançar amb un altre gol de Cristiano Ronaldo, que aquesta vegada ha aprofitat una gran assistència de Karim Benzema (47’). El futbolista portuguès ha continuat endollat i amb fam de gol, en el minut 58 assistint Lucas en el 3-1 i instants després marcant el 4-1 (64’). Tot i així, els gironins no s’han donat per vençuts i han tornat a retallar distàncies amb un altre gol de cap d’Stuani, ara després d’una bona passada de Borja (67’). En el tram final Bale ha marcat el 5-2 pels blancs (86’), Juanpe, de cap, ha posat el 5-3 en el marcador (88’) i Cristiano ha completat el seu particular pòquer amb el definitiu 6-3 (92’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)