Girona

Cristiano eclipsa la visita del Girona al Bernabéu

Recull de premsa. El pòquer de gols del portuguès i el seu bon moment de forma deixen en un segon pla els tres gols dels blanc-i-vermells al Madrid

L’endemà de la visita del Girona a l’estadi Santiago Bernabéu, les portades dels diaris espanyols, tant esportius com generalistes, es feien ressò de la victòria del Madrid contra els gironins, però sobretot dels quatre gols que Cristiano Ronaldo va fer al conjunt dirigit per Pablo Machín. El davanter es va endur tots els elogis i el protagonisme del matx i va eclipsar la primera visita del Girona al Bernabéu en la màxima categoria.

La premsa esportiva espanyola va ser la més contundent pel que fa als elogis a Cristiano. L’As i el Marca van destacar l’actuació de l’atacant en portada amb: “Cristiano, pòquer i a tres de Messi”, l’As, o “Al·lucinant”, el diari Marca.

Part de la premsa generalista editada a Madrid no hi dedica res a les seves portades, però sí que en publica informació detallada a les seves seccions d’esports. Des del “Pòquer del nou Cristiano”, a l’ABC, a “un Cristiano nuclear”, d’El País, que fa una referència al Girona en el subtítol de la crònica: “El Madrid doblega un Girona valent amb quatre gols a un toc del portuguès.”

Els catalans, més benèvols

Evidentment, els diaris generalistes i esportius editats a Catalunya també hi van dir la seva respecte al partit. El Mundo Deportivo posa en portada “Un pòquer de Cristiano posa fi a la resistència del Girona”, i un “Massa CR7” com a titular de la crònica a l’interior del diari. L’Sport va deixar la part inferior de la portada per destacar-hi l’enfrontament: “El Girona dona la cara al Bernabéu”, i titula la crònica “Cristiano tomba el Girona.”

Pel que fa a la premsa generalista catalana, La Vanguardia titula: “Qüestió de punch”; l’Ara: “El Girona pateix la contundència del Real Madrid”, i El Periódico: “Cristiano fulmina el Girona amb quatre gols.”

En l’àmbit internacional, l’actuació de Cristiano Ronaldo tampoc va passar desapercebuda. Sobretot a Portugal, el país natal del davanter, en què el diari A Bola destaca en portada “Cristiano fa un pòquer i amenaça Messi.”

LLOANCES

Els diaris esportius editats a Madrid van centrar els seus titulars en Cristiano Ronaldo

MÉS PERSPECTIVA

Els diaris catalans van tenir moltes més referències al Girona i el seu joc en els seus titulars
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)