Territorial

Que no sigui per no haver-ho intentat fins al final

D. d’honor juv. El Girona vol mantenir vives les possibilitats de ser a la copa

L’objectiu de ser a la copa és complicat per al Girona, sobretot perquè no depèn només dels seus resultats. Amb nou punts en joc, els gironins han d’esperar que el Saragossa i el Mallorca fallin per poder eixugar els quatre punts que els separen de la segona posició. La dificultat és elevada, però de ben segur que els d’Àlex Marsal intentaran posar pressió fins al darrer moment. El primer pas per aconseguir-ho és no fallar aquest migdia a casa (12.30 h), contra el Cornellà.

La plantilla gironina rebrà un rival que es mou en la zona mitjana de la classificació i que amb un marge gairebé nul per escalar llocs en la classificació té el desafiament de millorar els seus números a domicili. Pel que fa al Girona, més enllà de l’incentiu de mantenir viu el somni de la copa, també vol començar a lligar la quarta posició després d’un curs consolidats entre els millors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)