Reus

El Reus guanya i ja té la zona de descens a vuit punts (1-0)

2a divisió A. Ha derrotat l’Almeria gràcies a un gol de Lekic en la primera meitat (26’)

El Reus ha derrotat l’Almeria gràcies a un gol de Lekic (26’) i se situa amb 41 punts, vuit més que el primer equip en zona de descens, la Cultural.

El Reus, amb més domini en la primera meitat, ha aprofitat una bona acció ofensiva, facilitada per la manca d’agressivitat dels visitants, per marcar l’1-0. Guzzo ha fet una bona passada profunda a l’espai per a Yoda, que ha tocat la pilota davant la sortida precipitada del porter René. L’esfèrica no ha agafat la direcció de la porteria, però al segon pal ha aparegut Lekic per empènyer-la a la xarxa.

En la segona meitat, l’Almeria ha fet un canvi ofensiu –Lucas Alcaraz ha tret un dels tres centrals, Owona, per un mig, Verza– i el Reus ha tingut espais per al contracop. Així, David Haro, Yoda i Lekic han tingut bones ocasions per fer el segon gol. L’Almeria, per la seva banda, ha portat perill amb dos córners consecutius. Com que no ha pogut sentenciar el partit, el Reus ha acabat patint i, poc abans del final, Edgar Badia ha salvat una rematada de cap de Soleri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)