Territorial

La contundència decideix

Divisió d’honor juvenil. El Girona domina i té més ocasions que el Cornellà, però li falta encert a les dues àrees i diu adeu al somni de la copa

Girona 0 Cornellà 1

GIRONA:Torra, Prado (Guillem, 46’), Teo (Franc, 54’), Uche, Pol, Juli (Moha, 46’), Pedro, Giorgi, Homet (Pachón, 57’), Alejandro i Valery.CORNELLÀ:Pedro, Llanso, Ignasi, Vicente, Mateo, Marwan, Abdelah (Angelat, 60’), Sosa, Kevin, Kike (Brian, 90’) i Ryuya (Poyatos, 61’).GOLS:0-1 (7’) Kevin.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:a Teo i Moha del Girona, i a Vicente i Marwan del Cornellà.T.V.:al local Alejandro (90’) i al visitant Kevin (79’), tots dos per doble amonestació.

El Girona es va encallar a casa contra el Cornellà i la derrota el fa baixar del tren per poder jugar la copa quan queden dues jornades per al final. Els gironins es van trobar amb un gol en contra ben matiner quan Kevin va aprofitar la passivitat defensiva per connectar un xut des de la frontal que va sorprendre el porter Torra (7’). A partir d’aquest moment, els blanc-i-vermells van assumir la responsabilitat del joc i també de les ocasions. Just abans del descans, podia haver arribat l’empat quan el porter visitant Pedro va desfer un un contra un i tot seguit Giorgi va enviar la segona rematada als núvols. En la represa, l’equip d’Àlex Marsal va continuar insistint i el premi va arribar en forma de penal sobre Pachón. De nou, però, un encertat Pedro a la porteria va aturar el llançament a Moha.

En els últims instants, Guillem va buscar l’empat amb un xut des de fora l’àrea que va sortir desviat i finalment, en el minut 87, va arribar el gol gironí. L’acció, però, va ser invalidada per un fora de joc molt just.

Els tres punts, doncs, van volar de Vilablareix i amb ells les possibilitats de classificar-se per a la copa. Ara, la plantilla gironina tindrà l’objectiu d’assegurar la quarta posició que ocupa ara mateix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)