Territorial

El Lleida pot sentenciar la lluita

Divisió d’honor juvenil. El triomf del conjunt blau a casa contra la Unificació Bellvitge implicaria la seva pròpia salvació i el descens matemàtic del Sant Andreu i de la Damm

La penúltima jornada de la divisió d’honor juvenil pot deixar una altra lluita enllestida. Després que el Barça es proclamés campió la setmana passada contra el Nàstic, ara li toca al Lleida enllestir la permanència. El conjunt blau té tres punts de diferència respecte al Sant Andreu ( i el gol-average) i cinc respecte a la Damm, amb la qual cosa un triomf del conjunt blau contra el Bellvitge –que ja ha baixat– deixaria els tres equips catalans amb el destí resolt.

El Lleida té dues bales a la recambra: necessita tres punts i n’hi ha sis en joc. Però fins i tot en tindria prou si el Sant Andreu perdés avui (12.30 h) en la visita al cuer, la Peña Deportiva. També hauria d’esperar que la Damm no guanyés el Girona. Els cervesers s’han aferrat a la salvació però ho tenen magre: han de guanyar contra el Girona i l’Espanyol i que el Lleida no sumi més d’un punt ni el Sant Andreu més de tres en aquestes dues jornades. A la Damm, així com al Sant Andreu, però, són conscients que tenen molt costa amunt la permanència i que molt probablement la temporada vinent hauran d’intentar recuperar la categoria amb un ascens des de lliga estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)