Territorial

El Girona acabarà quart

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal s’imposen al camp de la Damm i dissabte vinent clouran la temporada a casa contra l’Olivar. D’altra banda, l’equip cerveser va perdre la categoria

DAMM 0 GIRONA 2

DAMM:Álvaro, Flavio (Ferran, 71’), Bordas, Morell, Llinares, Manu, Sergi (Gaku, 65’), Grifell, Patrice, Ricard (Alex, 59’) i Serrano (Anglada, 71’).GIRONA:Collet, Prado, Ivan (Franc, 77’), Uche, Pol (Mario, 65’), Juli, Pedro, Giorgi, Pachón (Homet, 59’), Moha i Guillem (Piany, 53’).GOLS:0-1 (67’) Flavio, en pròpia porteria. 0-2 (78’) Homet.ÀRBITRE:Avalos Barrera.T.G.:als locals Morell, Manu, Patrice i Gaku; i als visitants Ivan, Moha i Piany.T.V.:cap.

El Girona juvenil de divisió d’honor va sumar ahir els tres punts al camp de la Damm (0-2) i acabarà la temporada com a quart classificat –dissabte vinent els d’Àlex Marsal clouran el curs rebent la visita de l’Olivar (18 h). Els gironins, que abans del partit ja no tenien possibilitats de classificar-se per a la copa–, van dominar gran part de l’enfrontament i només la falta d’encert en atac i la gran feina del porter local Álvaro els va privar de golejar al Municipal d’Horta. Mentrestant, la Damm, tot un històric de la divisió d’honor, va perdre matemàticament la categoria.

El partit va començar amb dues bones ocasions de Pedro i Pol pel Girona, abans que Serrano enviés la pilota al pal pels locals. Va ser un miratge, ja que el domini gironí va continuar primer amb un mà a mà de Pedro que va aturar Álvaro i més tard amb dues noves arribades de Pachón i Moha.

La segona part va començar amb un altre pal de la Damm, en aquesta ocasió de Patrice, en uns primers compassos en els quals els cervesers van fer un pas endavant. Però quan millor estava el conjunt local el Girona es va avançar amb un gol en pròpia porteria de Flavio, que no se’n va sortir quan va intentar rebutjar una centrada d’Homet (67’). A partir del gol el Girona va gaudir de moltes ocasions, fins que el mateix Homet va col·locar el definitiu 0-2 en el marcador després d’aprofitar una bona assistència de Pedro (78’). Els gironins encara haurien pogut ampliar el resultat, però finalment el marcador ja no es va moure més i els d’Àlex Marsal van sumar una nova victòria que referma la gran temporada del Girona juvenil.

DOMINI GIRONÍ

Només la falta d’encert en atac i el porter local Álvaro van evitar una golejada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)