Reus

Un gol matiner de Mata condemna el Reus

A contracorrent. Els roig-i-negres, poc inspirats, han perdut per la mínima a Valladolid tot i jugar mitja hora amb un home més

valladolid 1 reus 0

VALLADOLID:Masip; Antoñito, Kiko Olivas, Calero, Moyano; Lusimi, Borja; Ontiveros (Hervías, 65’), Míchel Herrero (Nacho, 62’), Óscar Plano (Toni Martínez, 89’); i Mata.REUSEdgar Badia; Campins (Vítor, 74’), Pichu Atienza, Olmo, Miramón; Gus Ledes (Edgar Hernández, 68’); Yoda, Juan Domínguez, Guzzo (David Haro, 79’), Fran Carbia; i Lekic.GOLS:1-0 (5’) Mata.ÀRBITRE:Pérez Pallas (col·legi gallec).T.G.:als visitants Pichu Atienza i Juan Domínguez.T.V.:al local Kiko Olivas (59’) i al visitant Vítor (92’), doble amonestació.PÚBLIC:7.759 espectadors.

El Reus tornarà de Valladolid sense cap recompensa al sarró. El conjunt del Baix Camp, mancat d’idees en atac, ha vist com un gol molt matiner de Jaime Mata l’ha acabat condemnant a la derrota en un partit en què els de casa han tingut ben controlats els visitants.

El Reus ha hagut de remar a contracorrent des del principi, ja que en el minut 5 el Valladolid s’ha avançat aprofitant una pèrdua de pilota de Juan Domínguez. Óscar Plano ha pogut assistir al pitxitxi de la categoria, Jaime Mata, que no ha perdonat davant d’Edgar Badia. L’1-0 ha obligat al Reus a buscar el gol amb més empenta, i els de López Garai s’han apropat força a la porteria de Masip. Sense arribar a inquietar-lo massa, això sí. Només Miramón, amb un xutàs a boca de canó (16’), ha fet intervenir el vallesà. El Valladolid, per la seva banda, ha tingut dues bones ocasions que han acabat fora per poc. Al descans, doncs, s’ha arribat amb l’avantatge mínima dels locals en el marcador.

El Reus ha sortit a buscar l’empat després de la represa, però li ha mancat clarividència. Només Yoda, amb un xut desviat, ho ha intentat en els primers compassos. En el 59’, Kiko Olivas ha estat expulsat per doble amonestació i, en superioritat numèrica, els visitants han pressionat encara més el quadre de casa. Han faltat idees. Així, el Reus no ha creat gairebé cap ocasió clara de perill i el Valladolid ha pogut assegurar els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)