Territorial

Fer taula rasa

Divisió d’honor juvenil. La Damm afronta una situació nova en la seva història després del descens de categoria i afrontarà el curs que ve en la lliga estatal amb l’obligació de tornar a pujar

L’última jornada de la divisió d’honor juvenil es jugarà amb gairebé tot decidit i amb una certesa que, per sorprenent, encara costa de digerir: la Damm perdrà, per primera vegada en la seva història, la categoria. Després d’una temporada per oblidar, el conjunt cerveser, un dels millors planters de Catalunya, ha pagat cara la mala planificació i haurà de començar un nou projecte amb la necessitat imperiosa de recuperar la categoria l’any que ve.

“Veníem d’una mala generació del juvenil B i no vam actuar amb prou contundència a l’hora de confeccionar la plantilla. L’inici de temporada va ser dolent pel que fa a resultats, que no a joc, i la plantilla, amb molts jugadors de segon any, segurament era massa jove per tirar endavant una situació tan complicada. Els vam donar massa responsabilitat a jugadors que encara no estaven preparats”, resumeix Albert Puigdollers, que dimecres passat va ser confirmat com a director esportiu de cara el proper curs: “Els nostres errors han estat evidents, però també el futbol ha estat molt cruel amb nosaltres.”

Ara, amb tot dat i beneït, els cervesers compliran el tràngol de la darrera jornada i ja pensen en l’any que ve. En els propers dies s’anunciarà l’entrenador, que es deslligarà de la figura de director esportiu i que serà l’encarregat de tornar a l’equip a la categoria que li pertoca. “No ens fa por perquè els jugadors segueixen volent venir aquí; hi estan a gust, se’ls cuida i se’ls tracta gairebé com en un club professional. Però tot i que la nostra filosofia no es anteposar els resultats a la resta, l’objectiu ha de ser pujar tant sí com no per seguir sent un club de referència”, anuncia Puigdollers, que accepta sense recança l’etiqueta de favorit de cara al curs que ve.

LA FRASE

Veníem d’una mala generació i no vam ser prou contundents en la planificació de la plantilla
Albert Puigdollers
director esportiu de la damm

DESASTRE

Després d’un any molt negatiu, la Damm no ha pogut evitar el primer descens de la seva història
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)