2a divisió FEF

Més que tres punts en joc

Vital. El Llagostera, en descens i obligat a guanyar, rep al municipal llagosterenc (12 h) el Peralada, que arriba en una situació més tranquil·la però que tampoc es pot distreure

Immersos de ple en la lluita per evitar el descens a tercera, el Llagostera i el Peralada se les hauran avui al municipal llagosterenc (12 h) en un duel gironí que promet ser d’allò més interessant. Més enllà de si es veu un partit brillant pel que fa al joc, el que és segur és que la tensió i l’emoció faran que el partit sigui vibrant, i és que ni uns ni altres es poden conformar amb res que no sigui guanyar si no es volen complicar la vida. Sense cap dubte, qui més s’hi juga és el Llagostera, encallat en la zona de descens i a tres punts de la permanència. Els del Gironès no han assolit la fortalesa que s’esperava d’ells en el seu retorn al petit terreny de joc de Llagostera i, de fet, el difícil repte que sempre és guanyar a domicili en aquesta categoria, aquest curs massa sovint ha quedat diluït per una ensopegada a casa en la jornada següent. Els llagosterencs van aconseguir un triomf vital en el darrer partit al camp del Deportivo Aragó, i ara són conscients que vèncer el Peralada vol dir enganxar-se de ple en la cursa per sortir del descens i tornar a enfangar-hi un equip com el Peralada. Per contra, una nova ensopegada a casa ara mateix seria una caiguda de la qual seria molt difícil aixecar-se.

Seguir sumant

En una altra situació el Peralada ara estaria tranquil amb 41 punts, però com que els de la zona baixa no afluixen el ritme els xampanyers saben que necessiten mantenir la bona dinàmica i no relaxar-se per no acabar patint –cinc punts de marge respecte al perill no semblen tant–. Per això els de Chicho, que continuen amb només una derrota en la segona volta, volen allargar la ratxa de sis jornades sense conèixer la derrota i, encara millor, guanyar el tercer partit consecutiu a domicili després dels triomf contra el Peña Deportiva (0-1) i l’Atlètic Saguntí (0-1). El triomf, a més, asseguraria el goal average particular després de l’1-0 en la primera volta.

L’ÚLTIM DUEL

1-0
va ser el resultat
de la primera volta. Un gol de Joel Arimany va donar la victòria al Peralada

EN PERILL

Després de sumar només 6 punts dels últims 21 el Llagostera arriba al duel en descens

EN BONA RATXA

El Peralada encadena sis partits sense perdre i dues victòries a fora
3
victòries
ha aconseguit el Llagostera a casa aquest curs, les mateixes que el Peralada a domicili
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)