Girona

Kevin Soni, novetat en la llista del Girona per a Anoeta

Girona. Machín ha deixat a casa per motius tàctics Alcalá i Eloi, a més de Douglas Luiz (malalt) i Planas i Olunga (lesionats)

La presència del jugador del Peralada Kevin Soni es la gran novetat en la convocatòria que ha facilitat Pablo Machín per a Anoeta. Son baixa per causa de força major Planas i Olunga (lesionats), Douglas Luiz (malalt) i per qüestions tàctiques Eloi Amagat i Pedro Alcalá.

Els divuit futbolistes que aquesta tarda es desplaçaran cap a San Sebastià en xàrter són els porters Bounou i Iraizoz; els centrals Muniesa, Bernardo, Ramalho i Juanpe; els carrilers Aday, Maffeo i Mojica; els migcampistes Pere Pons, Àlex Granell, Aleix Garcia, David Timor, Borja García i Portu; i els davanters Choco Lozano, Stuani i l’’esmentat Kevin Soni.

Pablo Machín ha justificar la convocatòria de Kevin Soni (el jugador del Peralada es perdrà un partit important contra el Llagostera) per la baixa de Michael Olunga, tot i que l’escenari ja és el mateix de la setmana passada: “La decisió es dolorosa perquè hem deixat altres futbolistes sense viatjar, però necessitem solucions ofensives i Kevin ens les pot donar. No està afortunat de cara al gol amb el Peralada, però té molt potencial”, ha afegit Machín.

Del partit a Anoeta, el tècnic no espera cap facilitat de la Real Sociedad malgrat que els de Donosti estan lluny del descens i també de la zona europea: “Pensar que ells no sortiran motivats és un error greu. La Real Sociedad és un equip amb molt potencial, marca gols, interpreta bé els atacs estàtics i la pilota aturada, té bons futbolistes...”. En la lluita del Girona per ser a Europa, Machín també creu que no es una bona tàctica pensar amb el partit de la setmana que ve contra el Betis quan abans hi ha tres punts tant importants en joc com els de demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)