3a divisió FEF

La Unió no vol frenar

3a divisió. El Figueres rep la visita del Santfeliuenc disposat a mantenir la bona ratxa per seguir escalant en la classificació

Des que el Figueres es va treure l’espina a Vilatenim fa poc més d’un mes en el partit contra el Prat –victòria per 1-0 amb gol de Maik en el temps afegit– l’equip s’ha tret de sobre tota la pressió i ara rutlla de la millor manera, havent sumat 13 punts dels últims 15 en joc. Els figuerencs ara volen mantenir aquesta bona línia amb una victòria en la visita del Santfeliuenc (a les 12 h) a Vilatenim, i és que el gran al·licient que tenen els de l’Alt Empordà és seguir millorant la desena posició actual i acostar-se a la zona alta per acabar la temporada de la millor manera possible. Els del Baix Llobregat no arriben en el seu millor moment, i és que encadenen dues derrotes i només han guanyat un partit dels últims set –contra el Gavà (2-1)–. Per al partit d’avui Gordillo no podrà comptar, una setmana més, amb el lesionat Ot Bofill.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)