3a divisió FEF

Últimes oportunitats

3a divisió. Equips com la Pobla de Mafumet, l’Europa i el Prat i l’Ascó, que juguen entre ells, no es poden permetre afrontar una derrota per no quedar despenjats de la lluita per l’ascens

En una lliga força igualada en la zona alta, a excepció de l’Espanyol, al llarg de tot el curs, en les últimes jornades s’ha obert una petita escletxa que pot resultar definitiva. L’Hospitalet i el Sant Andreu tenen un coixí considerable que els permet fallar un parell de partits en aquest tram final, mentre que el Terrassa sembla haver guanyat la partida al Prat en la lluita per completar els quatre primers classificats. A banda dels potablava, la Pobla de Mafumet, l’Europa i l’Ascó saben que no poden fallar si volen aspirar a jugar el play-off d’ascens.

Al Sagnier, el duel entre el Prat i l’Ascó podria deixar el primer gran descartat. Amb només quatre jornades per endavant un cop jugat el partit d’avui, la derrota deixarà sense gairebé opcions un dels dos equips, mentre que l’empat seria perjudicial per als dos conjunts, que arriben amb força baixes. Pedro Dólera no podrà comptar segur amb Ricarte per sanció ni Aleix Dalmau i Ñito per lesió, i té el dubte d’Aitor Lario, mentre que els de la Ribera d’Ebre tampoc tenen Socías ni Roger per acumulació de targetes, ni Héctor Rodriguez i Dani Pujol per lesió. “Ens hem d’oblidar del que ens queda: si guanyem el Prat segur que tindrem il·lusió per seguir endavant”, va dir el tècnic de l’Ascó, Santi Castillejo

A la mateixa hora, l’Europa, que fa dues setmanes va ser capaç d’aconseguir la proesa de vèncer l’Espanyol B però que no va poder arrodonir-ho amb el triomf contra l’Ascó, segueix amb esperançat amb la quarta plaça. Per això, però, haurà de superar el Granollers, en el millor moment de la temporada i necessitat també dels punts per mantenir la categoria. El cinquè classificat, la Pobla de Mafumet, per la seva banda, s’enfronta al Reus B, que ja no s’hi juga res, però un derbi, encara que sigui de filials, sempre és un derbi.

El Vilassar i el Gavà, a un pas del descens

Després d’una temporada desastrosa sobre el terreny de joc, accentuada a Gavà per una gran inestabilitat institucional, el Vilassar de Mar i el conjunt del Baix Llobregat jugaran l’any que ve a primera catalana. Només falta confirmar-ho de manera matemàtica, un fet que es podria fer efectiu ja aquesta setmana. Els de Manel Moya, que reben a un Vilafranca totalment desconnectat de la lliga, estan a 15 punts del Granollers a falta només de cinc partits per jugar-se, mentre que els gavanencs reben el Sant Andreu i tenen la salvació a 13 punts.

Els dos millors, cara a cara a l’Hospitalet

A l’Hospitalet també van celebrar l’empat de l’Espanyol B que va permetre al filial blanc-i-blau celebrar el títol de lliga. Els de David Gallego arriben, així, al duel contra el segon classificat ja amb la lliga a la butxaca, un fet que podria beneficiar els de Xavi Molist. Tot i això, des del vestidor blanc-i-blau ja han anunciat que l’equip no es relaxarà perquè encara no han complert l’objectiu de l’ascens, tot i que el títol els dona tranquil·litat. “La gent estava pendent de quan seríem campions i ara ja està. Els nois estan molt més tranquils”, va dir Gallego.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)