2a divisió FEF

El Lleida s’hi posa tard i enllaça la tercera derrota

Reacció insuficient. Els de Gerard Albadalejo van fer patir el líder, que s’havia situat 3-0, amb dues dianes en el tram final del partit

mallorca 3 lleida 2

MALLORCA:Reina, Sastre, Bonilla, Raíllo, Xisco Campos, Bustos (James, 81’), Salva Sevilla, Ariadai (Cano, 63’), Pedraza (Faurlin, 68’), Lago Júnior i Álex López.LLEIDA ESPORTIU:Diego Rivas, Leto, Trilles, Andriu, Pumar, Albístegui, Moustapha, Manu Molina, Jorge Félix, Valiente i Juanto.GOLS:1-0 (10’) Pedraza. 2-0 (47’) Lago Júnior. 3-0 (53’) Bustos. 3-1 (75’) Juanto. 3-2 (80’) Manu Molina, de penal.ÀRBITRE:González Francés.T.G.:als locals Raíllo i Reina; i als visitants Valiente, Manu Molina, Trilles i Andriu.PÚBLIC:5.885 espectadors.

El Lleida va tornar amb les mans buides de la visita al camp del líder i amb la sensació que, si vol classificar-se per al play-off, haurà d’haver-hi un canvi. I és que tot i no oferir una mala imatge, la manca de tensió al darrere va condemnar els d’Albadalejo a la tercera derrota consecutiva. Després de perdre contra el Mallorca, que feia sis jornades que no guanyava, la zona d’ascens cau ara una mica més lluny. El quadre local no va trigar a avançar-se. Marc Pedraza, en el 10, va connectar amb el cap un córner servit per Bonilla. Després de l’1-0 el Lleida va reaccionar i els de la Terra Ferma van disposar de bones ocasions per igualar el partit. Per desgràcia, va faltar el punt d’encert que fa falta i, just després de la represa, els locals van ampliar la diferència amb un gol de Lago Júnior en una bona acció col·lectiva. La sentència la marcaria, en el 53’, Bustos amb una acció personal. Amb el 3-0 el Lleida va traure tot el caràcter i va fer patir de valent el Mallorca, ja que Juanto (75’), amb una rematada de cap, i Manu Molina, de penal, van fer perillar el triomf balear amb els seus gols. Malauradament, en va faltar algun altre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)