2a divisió FEF

Òscar Álvarez

Entrenador del Llagostera

“Un 1-0 hauria estat el resultat més just”

El tècnic del Llagostera no estava satisfet després de l’empat a zero que no treu l’equip del perill tot i escalar fins a la posició de play-out, i és que es va quedar amb la sensació que l’equip mereixia més. “Les sensacions quan no sumes els tres punts i ho necessites no són bones i més mirant com ha anat el partit perquè crec que hauríem estat justos vencedors, i és que deixant de banda els primers minuts hem estat superiors”, va valorar Òscar Álvarez, que va trobar a faltar una mica més d’encert del seu equip: “En l’estratègia hauríem d’haver tret més profit. Ens ha faltat el mateix que tota la temporada, que és el gol, perquè hem tingut ocasions que podrien haver decantat el partit amb algun rebot o un xut més franc, però ens ha faltat estar més encertats o tenir una mica mes de sort per fer l’1-0, que hauria estat el resultat més just.”

Sobre el rival Álvarez no es va endur sorpreses perquè “el Peralada ha plantejat el mateix partit que en els últims partits a fora i ha demostrat, tot i les baixes, que és un equip mentalment sa i en bona dinàmica que ha plantat cara i ha posat les coses difícils”. Per últim, el tècnic llagosterenc va confirmar que “la travessia se’ns està fent llarga”, però es va mostrar optimista: “El futbol està donant oportunitats i amb aquest empat depenem de nosaltres mateixos per salvar-nos.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)