2a divisió FEF

Narcís ‘Chicho’ Pèlach

Entrenador del Peralada

“El punt és bo i tenim el ‘goal average’ a favor”

Chicho va acabar el partit satisfet amb l’empat que permet al Peralada allargar la ratxa d’imbatibilitat i fer un pas més cap a la permanència. “Sempre tenim l’ambició de guanyar i avui hauríem pogut deixar la salvació a tocar, però sabíem que si no havíem guanyat en els primers 70 minuts havíem de valorar que per a nosaltres el punt evidentment és bo tenint també en compte que tenim el goal average a favor amb la victòria en la primera volta”, va valorar el tècnic gironí, content sobretot per la fortalesa defensiva de l’equip, que ja fa sis jornades que no encaixa: “Per venir a aquest camp érem conscients que la solidesa defensiva era primordial perquè tots els equips pateixen encara que acabin guanyant. És cert que ells han tingut ocasions, però hem bloquejat molt bé les centrades i els xuts i hem defensat bé l’àrea.”

El tècnic, que ahir va sorprendre amb molts canvis per donar entrada “a jugadors amb molt talent que no venien jugant tant, per tenir tothom actiu”, va valorar el tram final en què l’equip va intentar sorprendre al contraatac: “Hem buscat la velocitat d’Andzouana i Clotet però no hem enllaçat tant com hauríem volgut, però si et mantens viu en el partit sempre tens l’ocasió i al final l’hem tingut en l’afegit. No hem estat gaire fins a l’hora de generar ocasions, però hem tornat a demostrar competitivitat i ordre defensiu, així que estic content amb el partit que han fet tots.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)