Just repartiment de punts en el derbi del Baix Llobregat

Igualtat. Kevin va avançar el Castelldefels (24’) i Juanlu va fer l’empat del Santboià (80’)

CASTELLDEFELS 1 SANTBOIÀ 1

CASTELLDEFELS:Romero, Juanito, Joel Coch, Arturo, Alegre, Joan Inés (Gibert, 61), Bermúdez, Kevin, Pedro Bilbao, Sergi Gestí (Joan Castillo, 74’)i Aumatell (Manel Raigón, 61’).SANTBOIÀ:Iván Fuentes; Rubi, Gerard Rovira, Mario, Cárdenas, Carlos Martínez (Juanlu, 46’), Gabi López, José González (Carlos González, 66’), Bellido, Oriol Molins i Revi (Santi, 85’).GOLS:1-0 (24’) Kevin. 1-1 (80’) Juanlu.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:Als locals Juanito, Joel Coch, Alegre, Kevin i Raigón, i al visitant Gabi López.COMENTARI:Just repartiment de punts en un duel baixllobregatí que va començar amb domini del Santboià, amb ocasions de Gabi López i Oriol Molins. Curiosament, però, l’equip que va marcar primer va ser el Castelldefels, en la primera arribada clara a l’àrea rival. Va ser un xut llunyà de l’exjugador del Santboià Kevin. El gol va enfortir el Castelldefels, que, abans del descans, va tenir el segon a prop en una rematada de Sergi Gestí fregant el pal. En el primer quart d’hora de la segona part, els locals van controlar la situació a còpia de solidesa i transicions ràpides, i van estar a prop de fer el 2-0 en les ocasions clares de Gestí i Aumatell. El Santboià va reprendre la iniciativa en el joc i a falta de deu minuts va empatar amb un potent xut llunyà de Juanlu. Els minuts finals van ser intensos i emocionants, tot i que sense oportunitats clares per marcar.