Girona

El pitjor Girona surt golejat d’Anoeta (5-0)

Frenats. Els de Pablo Machín han estat lluny del seu nivell i la Real Sociedad els ha passat per sobre amb un futbol ofensiu i de qualitat

El Girona, que només ha sumat un punt dels últims nou, ha deixat escapar a Anoeta una oportunitat de fer un pas endavant en la lluita per entrar a Europa després de firmar un dels pitjors partits de la temporada i perdre amb claredat contra una gran Real Sociedad (5-0). Els de Machín ara estan a dos puns del setè, el Sevilla, i a tres del sisè, el Vila-real, que juga avui.

Els bascos han començat amb una marxa més i el Girona s’ha vist obligat a tancar-se al darrere, però no n’ha fet prou i tampoc ha tingut sort. Una centrada de Canales no l’ha rematat ningú, però Oyarzabal ha despistat prou Bounou perquè l’esfèrica entrés i fes pujar l’1-0 al marcador. Poc després Héctor Moreno ha perdonat el 2-0 i l’ensurt ha despertat el Girona, que ha començat a jugar millor però que ha vist com Januzaj, ara sí, feia el 2-0 en una acció aïllada que ha complicat moltíssim el partit (35’).

En la segona part el Girona ha intentat canviar la situació, però ha tingut molts problemes per generar ocasions de gol i la Real poc a poc s’ha anat agradant fins que en una gran acció col·lectiva Oyarzabal ha sentenciat amb el 3-0 (71’). El mateix Oyarzabal ha acabat d’enfonsar el Girona amb el 4-0 (85’) i Juanmi ha certificat la maneta en en el 88’.

Quan el partit ja estava decidit, la millor notícia pel Girona ha estat el debut del jove davanter Kevin Soni amb el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)