Girona

El Girona renova Portu fins al 2022

Puntal. L’equip de Montilivi amplia el contracte d’un dels futbolistes que més ha destacat en la temporada del debut a primera divisió

Moviment destacat del Girona als despatxos. El club de Montilivi ha confirmat l’ampliació del contracte de Portu per un any més, i el davanter blanc-i-vermell firma amb l’entitat presidida per Delfí Geli fins al juny del 2022. De fet, el murcià va ser un dels primers futbolistes en renovar i vincular-se al projecte fins al 2021 un cop assolit l’ascens a primera l’estiu passat però la gran temporada del futbolista en el debut del club a la màxima categoria estatal l’han revaloritzat d’una manera molt important. Aquesta podria ser una de les claus d’aquesta actualització i ampliació de contracte, que portarà associada un augment de la clàusula del jugador.

Xifres destacables

Portu ha sigut una de les peces més importants de la plantilla del Girona i les estadístiques així ho demostren: el ràpid davanter ha disputat 29 partits i ha marcat 11 gols, convertint-se així amb el segon màxim golejador del club gironí. Amb 25 anys i una bona projecció per endavant, grans clubs del futbol estatal s’han fixat en ell de cara al curs que ve però de moment, el primer moviment per continuar gaudint de Portu a Montilivi l’ha fet el Girona amb aquesta ampliació del contracte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)