Girona

El Girona i Pep Guardiola, per promocionar la Costa Brava

Ambaixadors. L’entitat de Montilivi i l’entrenador del City seran presents demà en l’acte promocional que es farà a Manchester organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona

El Girona participarà demà en l’acte promocional que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Diputació de Girona faran a Manchester. Amb l’objectiu de promocionar la zona i captar turistes dels principals mercats emissors de turisme per a les destinacions gironines, entre avui i demà l’entitat organitza un cicle d’accions comercials a la ciutat anglesa per divulgar l’oferta turística entre agents de viatges, operadors turístics, companyies aèries i mitjans de comunicació del nord-est d’Anglaterra.

En l’acte principal que es realitzarà demà, el Girona, representat pel president, Delfí Geli, i el propietari del Girona Football Group i un dels màxim accionistes del club blanc-i-vermell, Pere Guardiola, tindrà un paper fonamental, juntament amb l’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ambaixador de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. En l’acció també hi participaran Jaume Dulsat, vicepresident del patronat, i altres directius del Manchester City i el Girona, que posaran de manifest en un nou acte els vincles que els uneixen en l’aspecte esportiu, i en aquest cas, en l’institucional: “Anem a Manchester pel vincle que existeix entre el City i el Girona, però també perquè anem a casa de l’operador que està apostant més fort per la Costa Brava, que és Jet2. L’acte culminant serà demà amb la presència de Pep Guardiola i membres del cos tècnic del City, directius anglesos, Delfí Geli, Pere Guardiola, etc. Estem desbordats i estem segurs que serà un èxit”, diu Ramon Ramos, director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

El tècnic del Manchester City ja va participar l’any 2015 en un acte promocional amb la mateixa finalitat que el de demà, que també va ser organitzat pel Patronat de Turisme i que es va celebrar a Munic. Sota l’eslògan Girona excel·lent, el llavors entrenador del Bayern de Munic va estar acompanyat dels germans Roca, cuiners gironins reconeguts mundialment: “El Girona s’ha convertit en un producte de promoció de la Costa Brava i ho hem d’aprofitar. Volem ser una destinació en turisme esportiu i el club ens pot ajudar molt”, sentencia Ramon Ramos.

L’agost passat, el Patronat de turisme i el Girona van renovar l’acord de col·laboració i patrocini fins al 2019. De fet, el logotip de la Costa Brava llueix des del principi del curs a la màniga esquerra de la samarreta del club de Montilivi, que desplaçarà una bona comitiva com a representants de l’acte a terres angleses. Avui, ja es faran diverses accions comercials, tallers i presentacions d’empreses turístiques gironines.

LES REACCIONS

Anem a Manchester pel vincle que existeix entre el City i el Girona, però també perquè anem a la seu de Jet2, que està apostant fort per la Costa Brava

EL PRECEDENT

Guardiola ja va assistir a un acte del patronat a Munic amb els germans Roca
El Girona s’ha convertit en un producte de promoció de la Costa Brava i ho hem d’aprofitar
Ramon Ramos
Director del patronat de turisme costa brava girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)