Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“És el moment de demostrar quina classe d’equip som”

Just després del 5-0 de la Real Sociedad, Pablo Machín deia que el Girona no havia competit, admetia que els tocava fer una reflexió interna i destacava que l’equip sempre havia mostrat orgull i havia respost. Quatre dies després, el tècnic va seguir el fil. “Ens hem de rentar la cara després del que vam fer a Sant Sebastià. L’equip estava dolgut, continua dolgut i ara tenim una revàlida. Vull tornar a veure el Girona que tots coneixem. Som forts a casa i ho hem demostrat. L’equip té ganes d’oblidar les males sensacions d’Anoeta, i és el moment de demostrar quina classe d’equip som i quina classe de futbolistes componem aquest equip.”

L’equip ha hagut de digerir la golejada d’Anoeta. “Són circumstàncies que passen en el futbol i que hem d’assumir i sobretot intentar que no es repeteixin. Tinc clar que no vam fer el nostre millor partit i també que va ser un dels millors de la Real. No és que ho haguem de tenir oblidat, però sí que ens hem de centrar en el partit del Betis.” Una final? “És bonic jugar finals, no? Doncs ens ho prendrem com una final. Però segur que després n’hi haurà d’altres. És un partit molt important, contra un dels equips més en forma, i guanyar ens aniria molt bé per la moral i l’autoestima”, va dir Machín. “Que el Girona es pugui considerar un rival del Betis és un afalac per a nosaltres.”

Els andalusos, en plena forma, tenen molts jugadors capaços d’amenaçar la defensa gironina. “No sé si és l’equip més en forma, que per mi sí. I dels que lluiten per Europa és el que té més força. Ha millorat en solidesa defensiva i, en l’aspecte ofensiu, té moltes alternatives i molt bons jugadors que poden marcar la diferència.”

Machín va valorar l’ampliació del contracte de Portu –“demostra que el club aposta fort per la gent que li ha donat coses”–, però no va entrar a relacionar-ho amb la seva situació. “No vull que un cas particular eclipsi la importància del partit. Ni n’he parlat amb els meus representants. Quan s’hagi de comunicar alguna cosa, ja es farà”.

LA IMPORTÀNCIA

“Ens ho prenem com una final, però n’hi haurà d’altres. Guanyar ens aniria molt bé per a la moral”

LA INTENCIÓ

“Som forts a casa i ho hem demostrat. Vull tornar a veure el Girona que tots coneixem”

EL BETIS

“És l’aspirant a Europa amb més força i té molts homes que poden marcar la diferència”

EL SEU FUTUR

“No vull que un cas particular eclipsi el partit. Quan s’hagi de comunicar alguna cosa, ja es farà”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)