2a divisió FEF

Un altre dia per no fallar

Partit vital. El Llagostera, en plaça de promoció de descens i amb la permanència a dos punts, visita el camp del penúltim, el Peña Deportiva (a les 12 h), a la recerca d’una victòria balsàmica

Nova final per al Llagostera, que a només cinc jornades del final del campionat ocupa la plaça de promoció de descens amb 36 punts, dos per sota de la zona de permanència. És per això que els llagosterencs no poden fallar avui al camp del Peña Deportiva (a les 12 h), penúltim classificat amb 34 punts i un equip que tampoc es dona per vençut. Per tant, es tracta d’un duel entre dos rivals directes en la lluita per la salvació que pot ser decisiu amb vista al desenllaç final. En aquest sentit, el Llagostera és conscient de la importància del partit i l’afronta amb l’objectiu d’assolir una victòria que seria balsàmica. A més de buscar el triomf –seria el segon seguit a domicili– els gironins també tenen entre cella i cella guanyar el goal average particular, tenint en compte que en el partit de la primera volta jugat al municipal el resultat va ser d’empat a zero.

“Ara ja només ens queden finals, i aquest partit pot decidir moltes coses. Sumar els tres punts ens donaria molta vida, i sabem que a fora som capaços de fer molt bons partits; ho hem demostrat al llarg del curs”, explica l’entrenador del Llagostera, Òscar Álvarez, que va destacar la fiabilitat defensiva del seu equip en els últims partits –acumulen dues porteries a zero– al mateix temps que va demanar més efectivitat en atac: “No encaixar gols ens reforça com a equip, i ara hem d’intentar afinar una mica més al davant, tot i que ens tranquil·litza el fet que d’ocasions en tenim.”

Sobre el rival el tècnic va comentar el següent: “Estan fent un any irregular, capaços del millor i del pitjor, i s’estan jugant la vida, com nosaltres.”

Per al partit, el tècnic recupera Chele i manté les baixes per lesió de Colorado, Maymí i Pitu.

LA PRÈVIA

Ara ja només ens queden finals, i aquest partit pot decidir moltes coses. Sumar els tres punts ens donaria molta vida

ELS OBJECTIUS

No encaixar gols ens reforça com a equip, i ara hem d’intentar afinar una mica més al davant
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
El Llagostera vol enllaçar el segon triomf a fora i guanyar el ‘goal average’ particular (0-0 al municipal)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)