3a divisió FEF

El Sant Andreu pot rematar el seu gran rival

3a divisió. Tot el que no sigui una victòria per a l’Europa en la seva visita al Narcís Sala (20 h) deixarà els escapulats gairebé fora de la lluita per entrar en la promoció d’ascens

A l’escalfor que normalment existeix en el derbi català més roent de la tercera divisió, enguany s’hi ha d’afegir el factor classificatori. L’Europa (8è, 49 punts) aprofita les últimes possibilitats de classificar-se per a la promoció d’ascens en el partit que disputarà avui (20 h, Betevé) al Narcís Sala contra el seu etern rival, el Sant Andreu (3r, 60 punts). Els andreuencs poden deixar descavalcats els graciencs en cas de victòria local ja que aquests quedarien a cinc punts de la quarta posició amb tots els rivals directes encara per jugar demà.

“És la casella que s’assenyala abans de començar la temporada. Quan arribes al Sant Andreu ho saps molt bé. Serà un dia especial”, va explicar l’entrenador del Sant Andreu, Mikel Azparren que no podrà comptar amb Kuku, un mes de baixa per un esquinç al genoll. “És un partit especial i l’afrontarem com a tal. Soc conscient que és un partit important per a l’equip, per al club i també per a l’afició”, explicava el tècnic de l’Europa, Joan Esteva.

Més partits

El derbi barceloní no és l’únic partit avançat de la jornada a tercera divisió ja que en la zona mitjana i baixa de la classificació el Santfeliuenc (16è, 40 punts) rep el Santboià (11è, 46 punts) a Les Grases (18 h). I el campió del grup, l’Espanyol B (1r, 79), rep la visita del Reus B (12è, 44 punts) a la ciutat esportiva Dani Jarque (18 h).

OBJECTIU

L’Europa necessita retallar els cinc punts que el separen de la quarta posició

KUKU, BAIXA

El davanter pateix un esquinç en el genoll i estarà un mes fora dels terrenys de joc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)