2a divisió FEF

Les finals s’han de guanyar

Important. L’Olot rep la visita del Formentera, el primer equip que enfilaria el camí de tercera, en un duel vital que, en cas de victòria, permetria als garrotxins fer un gran pas cap a la salvació

L’Olot afronta avui a les 12 h un dels partits més importants de la temporada. Si bé els de la Garrotxa fa diverses setmanes que es troben en l’espiral neguitosa d’haver de sumar punts i guanyar els seus rivals, contra el Formentera els jugadors dirigits per Raúl Garrido es juguen gran part de les aspiracions per obtenir la permanència. Els garrotxins reben el primer rival que enfilaria el camí de tercera i un triomf els permetria fer un pas endavant i gairebé decisiu cap a la salvació, i és que, a més de deixar els balears a cinc punts i enfonsats en la taula, podrien crear un problema a algun dels contrincants que tenen per sobre. “El rival es canviaria per nosaltres i això ho intento transmetre als meus jugadors. Hi ha equips que estan en una posició en què nosaltres ja hem estat i ara n’hem sortit. És mèrit nostre haver eixugat el desavantatge i portar setmanes fora del perill, ho hem de valorar, alguna cosa hem fet bé”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que no es refia gens del Formentera: “Tenen jugadors experts que ja saben com és la categoria i la manera de competir d’aquesta. Tenim en compte que és un equip i un partit molt difícil. Ha aconseguit bons resultats fora de casa [en l’últim partit a domicili van vèncer el Lleida Esportiu (0-1)] i haurem d’oferir la millor versió per sumar els tres punts.”

El dilema a la porteria

Davant la sanció imposada pel comitè a Xavi Ginard, el porter titular, Raúl Garrido haurà de decidir entre Òscar Bastida i Guillem Sacrest qui serà el substitut del balear. “Tots dos em mostren confiança i l’equip està tranquil jugui qui jugui. S’han de tenir en compte dues situacions, i és que en el partit contra l’Alcoià [Guillem Sacrest va substituir Ginard, sancionat per acumulació de targetes] Bastida sortia d’una lesió en un dit de la mà i Sacrest competia i ho va fer bé. Ara Bastida ens dona més garanties que fa un mes, però ja veurem què acabem decidint”, conclou el valencià, que no tindrà cap més baixa a part de la del porter.

ÒSCAR BASTIDA

El teòric porter suplent ja té la forma òptima per competir després de superar una lesió en un dit
Va ser l’escollit contra l’Alcoià i el seu punt fort és que està entrenant i competint des de fa diversos mesos
Els dos possibles substituts em mostren confiança, l’equip està tranquil jugui qui jugui
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
El Formentera té jugadors experts que ja saben com és la categoria i la manera de competir d’aquesta. Serà un rival i un partit difícil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)