Girona

Lluita de crits a la graderia

El públic. Amb una nombrosa representació d’aficionats del Betis, hi havia 11.286 persones, la cinquena millor entrada de la temporada

Les entrades a la venda s’havien esgotat, com també ho estan les de la visita de l’Espanyol, el diumenge 22, però acostar-se al ple depenia de la resposta dels abonats del Girona. I el temps no hi va acompanyar gens, perquè va ploure durant el partit. L’assistència va ser de les més altes de la temporada –la cinquena millor– , però probablement amb més bon temps hauria augmentat. Segons va informar el club al descans, ahir hi havia 11.286 espectadors a l’estadi, un centenar menys que en l’anterior partit, contra el Llevant. També van ser superiors les visites del Barça, el Madrid i l’Atlético.

Com era de preveure, hi havia una nombrosa representació d’aficionats visitants a la graderia. La zona de l’afició visitant, amb 306 seients, es va fer molt petita. N’hi havia un bon grup al sector més proper, al gol nord, però també diversos grapats repartits en totes les zones del camp. Com és habitual, els bètics es van fer sentir. Tot plegat va convertir les graderies en una lluita de cridòria entre els aficionats blanc-i-vermells i els verd-i-blancs.

VENDA EXHAURIDA

El club va esgotar les entrades d’ahir i les del duel vinent, contra l’Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)