3a divisió FEF

El derbi no troba guanyador

Sorpresa. Raíllo va avançar els escapulats en l’inici del segon temps, però un gol d’Òscar Muñoz al final va deixar l’Europa sense triomf. Joan Esteva va anunciar la dimissió en acabar

SANT ANDREU 1 EUROPA 1

SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Noguera, Carroza, David López, Víctor, Guerrero (Alfred, 57’), Ton Alcover (Juanan, 80’), Josu, Òscar Muñoz i Elhadji (Alberto, 80’).EUROPA:Arnau, Aimar, Cano, Alberto, Rubén, Uri, Tena, Pluvins (Varona, 71’), David Jiménez, Ángel de la Torre (Josa, 82’) i Raíllo.GOLS:0-1 (56’) Raíllo. 1-1 (86’) Òscar Muñoz.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:als locals Alcover, Josu, Juanma banqueta Noguera (87’); i als vistants Uri, David Jiménez i Rubén.PÚBLIC:Uns 1.800 espectadors.

El derbi barceloní segueix sense trobar un equip que s’imposi i per tercer any consecutiu el duel va acabar amb igualtat en el marcador. L’empat d’ahir no permet als andreuencs donar un cop sobre la taula per consolidar la plaça de promoció, mentre que manté l’Europa allunyat de la zona noble. Amb aquesta situació i havent-se anunciat que la directiva escapulada no comptava amb ell per al curs vinent, Joan Esteva va anunciar la dimissió.

Com sol passar en aquest tipus de partits, el respecte i la intensitat no va deixar veure un duel gaire obert, tot i que els locals van dominar i Elhadji hauria pogut obrir la llauna amb una rematada d’esperó (23’) en la millor ocasió andreuenca. En la represa, el guió va ser similar, però una pèrdua al mig del camp va permetre a David Jiménez servir perquè Raíllo obrís la llauna (56’). Però el Sant Andreu va seguir insistint i finalment, en el 86’, Òscar Muñoz va fer l’empat.

Dimissió sorpresa

En acabar el matx, Joan Esteva va anunciar que aquest havia estat el seu darrer partit com a tècnic escapulat: “No em queda motivació. Si la directiva ha pres la decisió de no comptar amb mi, faig un pas enrere perquè comencin el nou projecte.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)