2a divisió FEF

El Cornellà no passa de l’empat sense gols al camp del cuer

Oportunitat perduda. Els verds no aprofiten l’ensopegada del Badalona per consolidar la quarta posició pel fet de no poder derrotar el filial del Saragossa en un partit d’ocasions repartides

dep. aragó 0 cornellà 0

DEPORTIVO ARAGÓ:Sergio García, Javier Pérez, Abel Moreno, Adán, Zalaya, Quique (Clemente, 72’), Carlos Nieto, Nick, Raí (Jaime Almagro, 85’), Pep Biel (Aparicio, 78’) i Ahmed.CORNELLÀ:Craviotto, Pere Martínez (Sergio Gómez, 78’), Joan Oriol (Maureta, 46’), Borja López, Valentín, Fall, Mujica, Pep Caballé, Kongel (Sergio Cortés, 41’), Marc Caballé i Fito.ÀRBITRE:Mazo Maruri.T.G.:Als locals Javier Pérez i Pep Biel, i als visitants Pere Martínez, Pep Caballé i Fall.PÚBLIC:Uns 200 espectadors a la ciutat esportiva del Saragossa.

El Cornellà va perdre ahir una bona oportunitat de consolidar-se en la quarta posició pel fet de no passar de l’empat sense gol al camp del cuer enfonsat, el Deportivo Aragó, ja descendit a tercera divisió. En cas de victòria, l’equip verd hauria avantatjat en cinc punts el cinquè, el Badalona, que ahir va perdre a casa contra l’Ebre.

El partit va ser igualat i amb les ocasions repartides. Pacient, el Cornellà va portar el ritme del joc en la primera fase del partit, en què Mujica va estar a prop del gol. El filial del Saragossa, que jugava més aviat al contraatac, va posar a prova Craviotto amb un xut potent de Pep Biel. El local Quique Navarro també va estar a punt de batre el porter visitant poc abans del descans.

El Cornellà va sortir amb força en la segona meitat, disposat a resoldre el partit, i un defensa va desviar la rematada de Fito a córner. Poc després, Pep Biel va tenir la millor ocasió de gol del Deportivo Aragó, en una acció en què va superar per velocitat el porter Craviotto però en què va tenir poc angle per rematar i ho va fer a pal. La rèplica del Cornellà va tenir el mateix final, en una rematada que Fito també va enviar al pal. Els últims minuts del partit van ser oberts, amb els dos equips buscant el gol de la victòria. La millor ocasió del Cornellà en el tram final, la va tenir Mujica, que no va encertar a rematar bé amb tot a favor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)