3a divisió FEF

Lluitar fins al final pel somni

3a divisió. El Figueres, que està en la seva millor ratxa a tercera des de la refundació del club (9 partits sense perdre i 21 punts de 27 possibles) està més a prop que mai del ‘play-off’ (a 6 punts)

Fins fa no gaires setmanes el Figueres estava molt més a prop del descens que no pas de la zona alta de la taula, amb l’equip que no aconseguia trobar la regularitat i que s’havia d’adaptar a poc a poc a la marxa inesperada de Chicho Pèlach a la banqueta. Però de tot això ja ni se’n recorden, a Vilatenim, i és que la Unió està en un nivell de forma espectacular: 9 partits seguits sense perdre (21 punts dels últims 27 possibles), o el que és el mateix, la millor ratxa a tercera divisió des de la refundació del club. Una gran sèrie de resultats que ha situat els figuerencs més a prop que mai del play-off d’ascens, concretament a sis punts quan queden quatre jornades per al final del campionat. El Figueres arriba a final de curs embalat i amb la moral pels núvols, i tot i que és conscient de la dificultat del repte, promet guerra fins al final.

“Sabíem que per sortir de la zona baixa havíem de fer una ratxa molt bona i agafar una bona dinàmica, però era molt difícil pensar que n’aconseguiríem una com la d’ara. Però si abans ens faltava sort o encert i ens marcaven gols en els últims minuts ara ens passa al revés, que ens surt tot de cara. Sabem que el play-off és un gran al·licient, però al mateix temps és un objectiu molt complicat, ja que a més dels sis punts que ens separen del quart classificat tenim més d’un goal-average perdut. Nosaltres ens proposem acabar la lliga com més amunt millor, i després ja es veurà si sona la flauta o no”, explica Toni Cunill, un dels pilars de l’equip a l’eix de la defensa.

El central també va donar la seva versió de com ha evolucionat l’equip fins a arribar a l’actual estat de gràcia: “La marxa de Chicho al gener va ser un petit cop per a la plantilla, perquè és qui va confeccionar l’equip i tots anàvem en la seva sintonia. El canvi va ser difícil al principi, però la feina del nou cos tècnic format per en Damià, l’Aitor i en Gordillo ha estat molt bona i ens van donar confiança des de l’inici. Tothom ha fet un pas endavant i aquesta ratxa no és casualitat, és fruit de l’esforç de tots i n’estem molt orgullosos.”

Abans d’acabar la lliga el Figueres ha de jugar dos partits a casa (contra l’Espanyol B aquest diumenge a les 12 h i el Granollers) i dos a fora (als camps de l’Ascó i el Sant Andreu).

EL QUE QUEDA

La marxa de Chicho va ser un petit cop, però la feina del nou cos tècnic ha estat molt bona
Toni Cunill
central del figueres
4
partits
li queden, a la Unió, per acabar la lliga, dos a casa (Espanyol B i Granollers) i dos a fora (Ascó i Sant Andreu).
El ‘play-off’ és un gran al·licient, però també és complicat. Volem acabar com més amunt millor i ja es veurà si sona la flauta
Per sortir de la zona baixa havíem de fer una ratxa molt bona, però era molt difícil pensar que n’aconseguiríem una com la d’ara
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)