Reus

Promocions per omplir el Municipal i segellar la salvació

Reus. El conjunt roig-i-negre vol lligar la permanència contra el Saragossa de Natxo i ha engegat una promoció per als seus socis

A Reus ja ensumen la permanència. El triomf de dissabte en el temps afegit contra l’Albacete ha aplanat el camí als de López Garai, que ara tenen sis partits per arribar als 50 punts. “Encara soc ambiciós i vull guanyar més partits. Però abans hem d’aconseguir els famosos 50 punts, i esperem aconseguir-los en el proper partit”, explicava Aritz López Garai després del xoc a Albacete. Per això, el conjunt roig-i-negre ha llançat una promoció especial per omplir el Municipal divendres, el dia que, amb un triomf, l’equip pot assolir les 50 unitats. Els abonats i membres del club Soc del Reus podran treure una entrada addicional per cinc euros i el públic general podrà adquirir-ne per 10 i 12 euros. L’enfrontament, a més, servirà per rebre l’entrenador artífex de l’ascens, Natxo González, actual tècnic del Saragossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)