3a divisió FEF

La victòria té premi

3a divisió. El Figueres visita el camp de l’Ascó (18 h) conscient que el pot passar i posar-se al davant en la classificació d’un dels grans aspirants a la promoció d’ascens

L’empat de la setmana passada contra l’Espanyol B, el campió, va ser un bon resultat però insuficient per continuar aspirant a entrar a la promoció d’ascens. Amb tres jornades per jugar, els cinc punts semblen massa, però tot i això els figuerencs no es volen rendir, i és que, a més, com més amunt acabin en la classificació, millor. Per això, en la visita d’avui al camp de l’Ascó (a les 18 h), la Unió confia a sumar una victòria que li permetria mantenir les possibilitats d’aprofitar una gran relliscada dels de dalt i sobretot serviria per superar els asconencs en la classificació, ja que la igualaria amb 55 punts amb el goal average guanyat –a Vilatenim van acabar 3-0.

El Figueres també vol allargar la ratxa de 10 partits sense perdre que l’ha portat a la zona alta de la classificació –ha sumat 22 punts dels 30 possibles–, però no ho tindrà fàcil perquè l’Ascó n’encadena 5 sense conèixer la derrota. Per al partit, el trio de tècnics format per Gordillo, Damià Abella i Aitor Yeto no podrà comptar amb el lesionat Carles Puig i tindrà el dubte d’Aroca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)