3a divisió FEF

L’Espanyol B torna a vèncer després de cinc jornades

3a divisió. El filial blanc-i-blau va avançar-se tres cops en el marcador

Espanyol b 3 santboià 2

ESPANYOL B:Álex Domínguez, Víctor Gómez, Royo (Doncel, 71’), Genís, Lluís, Pol Lozano (Manchón, 89’), Puado, Álex, Cristo (Joselu, 82’), Max i Pedrosa.SANTBOIÀ:Rafa Leva, Rubi, Mario, Cárdenas, Castell (Gerard Rovira, 90’), Carlos Martínez (Carlos González, 71), Bellido, Gabi, Revi (José González, 71’), Romano i Oriol Molins.GOLS:1-0 (14’) Lluís. 1-1 (37’) Revi. 2-1 (40’) Puado. 2-2 (82’) Oriol Molins. 3-2 (87’) Doncel.ÀRBITRE:Brull Arecete.T.G.:als locals Genís, Max i Álex López; i al visitant Rafa Leva.PÚBLIC:uns 500 espectadors.

Amb el títol de lliga al sac, l’Espanyol B havia encadenat una mala dinàmica de cinc jornades sense guanyar que es va trencar ahir, contra el Santboià. El conjunt dirigit per primer cop per Carlos Castro, això sí, va haver de suar la cansalada contra un rival molt combatiu, que va igualar un resultat desfavorable en dues ocasions. Lluís va obrir la llauna en una jugada d’estratègia i Revi va empatar en el 37’ en una jugada confusa, tot i que Puado, abans del descans, va establir el 2-1. Després de la represa, Oriol Molins va fer perillar el triomf de l’Espanyol B, però al final va aparèixer Doncel per fer el 3-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)