Territorial

El Banyoles no se’n surt a Manlleu i continuarà en zona de descens

1a catalana. El conjunt banyolí va caure per culpa d’un golàs de Marçal Sáenz (21’)

manlleu 1 banyoles 0

MANLLEU:Cristian Carbó, Joel, Dan Coll, Raül, Balagué, Vilà (Ferrer, 73’), Llivina (Del Pozo, 60’), Marçal, Payán, Pajares i Kako.BANYOLES:Bartina, Quimo (Barceló, 45’), Gasca (Jam, 70’), Moreno, Jordi Sala (Turón, 59’), Benaissa, Gispert, Viade, Güell, Massó (Casanova, 64’) i Bastida.GOL:1-0 (21’) Marçal.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:als locals Dan Coll, Balagué i Payán; i als visitants Viade i Massó.T.V.:per doble groga, al local Pajares (89’).COMENTARI:El Banyoles va perdre per la mínima al camp del Manlleu (1-0), va encaixar la segona derrota seguida i continuarà una setmana més en zona de descens, quan només quedaran quatre jornades per al final. El Manlleu va marcar l’1-0 en el minut 21 mitjançant Marçal, que des de la frontal va engaltar un xut que es va colar per l’escaire. Massó va tenir el gol a tocar per al Banyoles en el minut 30, en una acció d’un contra un davant Cristian que el porter manlleuenc va saber aturar. Les ocasions es van multiplicar en la segona part, amb bones intervencions de Cristian i amb un Manlleu que no va saber sentenciar. Balagué i Kako van disposar de dos llançaments que van sortir desviats, i a l’altra porteria Cristian va signar dues aturades providencials. Del Pozo, de xilena, va enviar la pilota al pal en la jugada més clara del Manlleu en la segona part. Pel que fa al Banyoles, va veure com Cristian tornava a salvar el gol i, ja en el temps afegit, Payán, de falta, i Balagué, en el rebot, van posar a prova un també encertat Bartina. Tocarà patir.