Territorial

Un triomf per agafar aire

1a catalana. El Lloret treu el caràcter i obté una victòria vital

lloret 3 cardedeu 2

LLORET:Francesc Gurt, Albert Puntí, Cunill, Poderoso, Raúl Calvo, Aparicio (Aran, 89’), Majó, Expósito (Juanpi, 72’), Riki (Marc Sánchez, 84’), Nil Victòria i Peke.CARDEDEU:Matamala, Español, Mola, Torrents (Brugués, 74’), Mateu, Valls, Rabost (Arnau, 63’), Anglada (Altimira, 74’), Beltran, Fortuny i Víctor Morales (Putxi, 81’).GOLS:1-0 (5’) Expósito. 1-1 (13’) Beltran. 1-2 (26’) Morales. 2-2 (36’) Peque. 3-2 (60’) Peque.ÀRBITRE:Barnils Delgado.T.G.:Nil i Sánchez, del Lloret, i Valls i Mateu, del Cardedeu.

El Lloret va haver de remuntar un 1-2 en contra per aconseguir la segona victòria de la segona volta. El triomf contra el Cardedeu, un rival directe en la cursa per la salvació, és vital i permet sortir del descens als lloretencs en espera dels duels d’avui. El Lloret va sortir amb força i es va avançar amb un bon gol d’Expósito. Això va activar el Cardedeu, que va capgirar el resultat amb dues dianes construïdes des de la pilota aturada. Abans del descans, Peke va restablir la igualada amb un xut creuat des de la frontal de l’àrea.

En la segona part, es va tornar a veure la millor versió dels lloretencs i de nou Peke, ahir immens, va fer un gran control i una millor definició per fer pujar el 3-2 al marcador. Fins al final del partit, els d’Albert Batllosera van resistir les constants centrades a l’àrea del Cardedeu i amb un equip tancat i amb les línies ben juntes va saber lligar tres punts clau en la cursa de la permanència. La setmana que ve visitaran el Júpiter.