1a femenina

Mentre hi ha vida hi ha esperança

1a divisió femenina. El Barça goleja amb contundència el Rayo Vallecano tot i saber que l’Atlético també havia guanyat i manté obertes les possibilitats de ser campió en l’últim partit

barça 7 r. vallecano 0

BARÇA:Paños, Gemma Gili (Fabiana, 54’), Marta Torrejón, Mapi León (Unzué, 65’), Melanie, Patri (Aitana, 54’), Vicky Losada, Alèxia, Andressa Alves, Martens (Bárbara, 74’) i Mariona.RAYO VALLECANO:Ali, Perarnau (Teruel, 89’), Jeni, Mari, Auñón, Laurita (Marttita, 80’), Conde (Anita, 71’), Codonal, Ángeles, Sheila i Natalia Pablos (Gabriela, 66’).GOLS:1-0 (5’) Alèxia. 2-0 (16’) Andressa. 2-0 (28’) Martens. 4-0 (53’) Auñón, en pròpia porteria. 5-0 (55’) Andressa. 6-0 (71’) Mariona, de penal. 7-0 (79’) Mariona.ÀRBITRE:Huerta de Aza.T.G.:a la local Aitana; i a la visitant Jeni.PÚBLIC:539 espectadors.

L’Atlético segueix sense ensopegar, però el Barça no afluixa i manté l’esperança que es produeixi el miracle. El títol de lliga es decidirà la darrera jornada després que el Barça golegés sense pietat el Rayo en un partit ja decidit en la primera meitat.

Només de començar, en el minut 5, Alèxia es va avançar a les defensores rivals dins l’àrea i va enviar un servei de cantonada al fons de la porteria. Un minut després, Mariona va estar a punt d’ampliar la diferència, però no va rematar bé en la sortida de la portera rival, un encert que sí que va tenir Andressa, superat el quart d’hora, després d’una bona passada a l’espai. I en ple atac i gol blaugrana, Martens va culminar una bona jugada col·lectiva per la banda esquerra amb el 3-0 en el 28’.

En la represa, el Barça va seguir dominant a pler i els gols no van tardar a arribar. En el 53’, una cavalcada per la banda esquerra d’Andressa –en el descans, Fran Sánchez va canviar de banda les extrems– va acabar amb Auñón introduint la pilota a la seva pròpia porteria, mentre que dos minuts més tard va ser la brasilera qui va enviar la pilota directament a la xarxa. Mariona, amb dos gols més, el primer de penal, va tancar una golejada que manté en vida el Barça.