Nàstic

El Nàstic perd i es continua complicant la vida (0-2)

2a divisió A. L’Osasuna s’ha mostrat més efectiu que els grana, amb poques idees

El Nàstic ha tornat a perdre al Nou Estadi, després de tres partits sense fer-ho, contra un Osasuna efectiu que ha aprofitat una badada defensiva en el primer gol i una situació controvertida en el segon (0-2). L’equip grana, acomiadat amb xiulets, no ha aprofitat les derrotes dels equips situats en la zona de descens, que es manté a quatre punts.

Nano Rivas ha revolucionat l’alineació situant en el doble pivot Matilla, que feia unes quantes setmanes que no jugava, i Gaztañaga, deixant Fali i Javi Márquez a la banqueta. A més, ha col·locat Abraham, habitualment lateral, com a interior i Uche, inèdit últimament, fent parella d’atac amb Manu Barreiro.

El Nàstic ha començat intens i amb mobilitat, però en tota la primera meitat només una centrada de Javi Jiménez que Uche no ha pogut rematar, un xut de falta de Matilla i un parell d’intens de rematada de cap de Manu Barreiro han inquietat Sergio Herrera. L’Osasuna, en canvi, ha sigut més efectiu, primer en una centrada al segon pal que la defensa grana no ha pogut rebutjar i que Rober Ibáñez ha aprofitat per controlar la pilota i superar Dimitrievski (30’) i, després, amb una jugada entre controvertida i ridícula. En ple atac visitant, tots els jugadors s’han aturat veient la bandera de l’àrbitre assistent aixecada fins que Xisco s’ha adonat que l’àrbitre no havia xiulat i ha marcat d’esperó, amb la defensa grana totalment passiva (43’).

La segona meitat ha tingut poca història perquè el Nàstic s’ha mostrat impotent, sense profunditat ni idees, i l’Osasuna ha controlat el joc amb comoditat. Només un xut creuat dins l’àrea de Dongou, substitut d’Uche, i una volea de Maikel Mesa han fet treballar el porter Sergio Herrera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)